iPad Pro 2018 用家討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
air都夠用
請問下咁多位
如果部機開唔著 apple genius bar係咪唔受理?
一定要去授權維修中心?
CMHK門市有淨wifi版買?上網淨係見佢有cellular版
大家有無用過其他筆?
收到 唔該巴打
Book左聽日
落左order
最後番新機 平一千入左手
雖然好大機會有新2019 ipad pro

不過2018 用a12x 處理器 應該夠屌幾年都順
買左咩色
正解 追新款係心理問題
Space grey
Engine 🤣
之前去飛過鍾意左飛行
蘋果首席財務官:iPad Pro 不會在 2019 推更新版

以往,iPad 也習慣在 10 月底推出更新,而 iPad Pro 在 2018 年 10 底發佈後,原本有人估計會在今年十月推出更新版。不過,在發表最新財報後,Apple 首席財務官(CFO) 表示 iPad Pro 會使用跟以往不同的更新周期,因此 iPad Pro 不會每年更新,而 2019 年餘下的時間也肯定不會推出新版。

外界預期,下一代 iPad Pro 會加入 3D 感應元件,iPhone 11 Pro 的三鏡系統於其中。令 iPad Pro 變成拍攝及剪接好幫手。同時,iPad Pro 有機會同時加入 5G 支援,因此 2022 年的 iPad Pro 改變也相同大。有分析師預計,iPad Pro 可能最快也要 2020 年 3 月才發佈。

越遲買越唔抵

https://www.newmobilelife.com/2019/10/31/no-refresh-in-ipadpro/

更多限時免費情報請下載《限時情報王》
http://newmobile.life/ios
岩啦 部2018版 夠玩到2022 再算啦

Engine + HKU
唔通你係 Dar__g?
仆街啲app成日reload攪到用緊陳年ipad咁
先達會唔會有paperlike 2賣?
Ipad pro 2018 無乜缺點要用就買啦
翻新64gb 5399 係咪都Ok
其實翻新係咪得殼係新
美水全部都係呢個價
我都買左 5399 抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞