iPad Pro 2018 用家討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有咩files manager輕便冇廣告 又可以set open default app?
上面有人話香港細舖水貨仲抵過amzn
無謂貪小便宜得不償失
去返Apple Store買好啲
amzn都好安全ge
但係每次講親就會有人話香港細舖仲抵
我就apple store 買 即買即用
個mon真心正
如果打算認真畫畫嘅就用pro
新手有幾條問題想請教大家

有咩套好用,淨係裝枝pencil

用mouse你地有無lag?

有無得disable natural scrolling?

thx!!
唔畫畫都俾多少少上pro 啦,體驗差好遠
就咁攝喺側邊咪得
sorr 我係指ipad 保護套,問得差唔好意思
你地APPLE PENCIL 充一次電用到幾耐

我支筆100% 電, 用大約10分鐘就得番90%電
係咪有咩問題
Safari player 下面個行更新完ios就冇得較前較後15秒同埋又唔同左player咁 點搞
真係冇留意過支筆⋯⋯因為成日都會拍上去置放,未試過冇電
應該咁講,你寫到攰要休息佢都未冇電
聽講最新ipad pro 好易彎,不如大家講下自己部pro 買咗幾耐同有無彎,我部買咗1年,唔覺彎
新ipad pro 幾時出..就黎忍唔住買2018..
出年三月呀
用左半年冇彎 利申有用case同埋放左部機幾次落裝左notebook既背囊都冇彎
用緊Pocket files, 試下
Day 1 買同用smart folio
長期粗用擺背囊塞到爆哂都冇彎過
不過個folio d邊位開始爛爛地
一出即買冇用套淨係放13吋厚pad電腦袋冇彎到
你好需要d新AR技術
想處理旅行相用ipad pro搞唔搞得掂?
現有一部macbook pro 13” 2014, 好慢
諗緊買部ipad黎執相,返到屋企先再用舊機filing
或者換部新macbook
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞