iPad Pro 2018 用家討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
想快啲出有trackpad嗰啲keyboard
個smartkeyboard 比我用到啲制白哂
打得太多
你地有無呢個問題
啲制上面好似有層白色野咁
係咪手汗撚

但我上網見啲人都係咁
手汗撚就勤力啲日日抺啦
我個仲係新買咁款
不過外面一撻撻好似甩coating咁, 已經只係乾凈office枱面用
好憎呢隻料,如果出皮版就好
ipad pro係咪必買applecare基本上換一次電就回本
係 整一次先3舊水 好抵
隻錶都要5舊水 唔知點解定價咁奇怪
有部11寸想買多部12寸係咪不智
用外置keyboard 一㩒functional key 就會喺右上角彈舊嘢出嚟,有冇解決辦法?
ipados 滑鼠滾輪方向有無得改變?
無呀
OSX都係咁
有無人會買Type c adapter用?
咪學埋啲windows手勢啦
macOS iOS Android 全部都係動作向下 畫面向上
On99 反智windows
拎咗去換三次
幾次都係用用下無限重開
想問下買翻新IPAD PRO 10.5 (2017) 係咪上NEWEGG最抵?
WIFI版係咪全球保?
唔該哂
想問Refurbished iPad
10.5 256g lte $5599
11 64g lte $6299
買邊部好???
唔該各位
好需要lte?
方便d

但唔係必須

有冇推介
唔知出新機嘅話二手會賣幾錢
見佢好似仲有三個幾月就出新,想睇定啲

利申:學生,反正一月先開sem,部舊機都係用多兩個幾月,唔算難捱(只要佢唔壞)
Ipad 真係唔會壞
Ipad 3依家都仲用到 慢就慢左啲
我用緊Macbook air嚟做功課
佢個moon開始閃閃下,我驚佢收皮
不過買二手機又真係慳好多,好想等埋先
學生留多兩個錢都好,尤其咁嘅時勢
不過覺得今年呢個都唔會係咩大update,拎嚟做文書,買2018pro夠有突啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞