iPad Pro 2018 用家討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我唔執相 唔剪片 淨係抄notes都買咗pro
因為試過差好遠

同最平嗰部iPad 都水人買?
個mon有隙㗎喎
我覺得真係睇用家嫁喎...
佢講「成8000」似覺得貴比個平啲既選擇佢唔岩?
一定要下下買最好?
但冇得揀..120Hz Apple Pencil 順太多

不過冇嘢嘅,唔好去掂啲display都可以用得好開心嘅
iPad真係冇比較就冇傷害
普通版 vs Air vs Pro三個階級分得好清楚
所以我一開頭就話睇能力同需要...
冇咩錢但又想寫note 既有第二啲選擇..
唔一定用pro...
多閒錢又一定要快靚正既咪pro
iPad更新得咁疏又唔係代代換
一步攻頂我覺得OK
唔洗等Apple下放啲賣點俾啲平價版本
係嘅.. 但人哋都買得起air
你推部入門版又唔係幾好
用完pro之後用其他iPad lag到仆街
所以唔諗住買pro既千其唔好去試 試完返唔到轉頭
買得起pro既但係好似買黎寫note 睇下片咁,好似無發揮佢真正既效果咁姐都係去下apple store督下再決定
仆街。。。仲想試添
你唔好人哋部pro就冇事
摸完pro冇得唔買 小心啲
純粹淨係記得今年出左部野
唔記得果部係咩level
你買11 定 12.9? 個人覺得11好似正常d
我買12.9屋企用好正
10.5 就真係不了。舊u,舊design,無faceid,舊keyboard,舊筆,問題mon,無typec。如果以上問題都全部接受到,咁點解接受唔到60hz mon 同單邊喇叭 既air3 ,仲平啲又新啲tim
翻新10.5 開心使用
有無人開始覺得4gb ram唔係好夠 safari開多幾個tab都好易成日要reload
呢個係iOS 13問題多過RAM問題
上網做過research見到wifi版全球保
係咪即係我邊度買,香港都可以維修?
如果我想amazon買,有無得去香港store補個appplecare?
睇完apple個網都覺得有d亂想問清楚
好想買12.9 256
iPad Pro 2018 如果用黎抄notes睇ebook真係要買12.9, 預左全程landscape mode, 唔會重唔會大部
wifi 版係全球保
我都係上星期amazon BF 買左等緊送黎
有冇人用iphone 快差差舊ipad
好似慢過12w 頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞