iPad Pro 2018 用家討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
多謝巴打
有冇人知幾時出新iPad Pro
依加邊到有免息分期做? 麻煩巴打
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01LY38TGQ/ref=ox_sc_act_image_3?smid=A3EPNKKK14OPTR&psc=1

有冇巴打用過呢d 好唔好用同香港有冇? 唔係用ipad pro2018
求救
美森買左返黎買唔到ac+
網上check機係問題之後到結帳入信用卡果個位話失敗
係機入邊買都唔得
咩事
有無人覺得個moon啲色好黃(true tone 、night shift都無開)
有冇人部ipad上lihkg
load唔到圖 已經冇開adblock
2部ipad pro都load唔到圖
先自推 謝謝
Red card 買完可以上網 / reward+ 自己做分期, 而家做promotion 手續費有得贈
Red card 買完可以上網 / reward+ 自己做分期, 而家做promotion 手續費有得
Thanks! 但我冇已經有2張hsbc 所以冇出red卡 同埋佢apply pay個promotion 都完咗 轉頭落埋樓下商場問下先 唔該巴打!
求教
美森買完加唔到ac+
求教
美森買完加唔到ac+
係咪ipados 13.2.3 出事?

點解係goodnotes 同notability ,比較快咁拉條線筆跡速度追唔上筆尖,有好大delay, 以前都唔覺有,還是本身都有? 但係試用apple 自己notes就零delay.

利申:ipad pro 2018 + apple pencil 2
paperlike2到左, 點睇都係低清磨沙貼
依家放埋一邊無貼
到左香港?
你幾多inch mon?
有冇同papaer 1比較下?
岩岩買左部iPad Pro 2018 11" 返黎, 見巴打你地都係用paperlike 或者elecom? 想問下你地邊到買elecom 果隻好似紙咁既mon貼
買左iPad Pro 11’
考慮緊買Logitech keyboard folio 定Brydge Pro
有無巴打俾下意見
LOGON
用一個星期覺得keyboard真係好必需先買, 而我冇用唔知....
聽日去logon 睇下先 唔該巴打
我去apm 果間冇
睇review 啦 有Youtuber比較過
呢度應該無乜人用過晒兩隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞