iPad Pro 2018 用家討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
IC,咁你又多一個煩惱了
我係有骨氣的人,冇咁嘅煩惱
問題解決明天有新玩具
點樣del到右手邊個folder? 事緣用sd卡入相(入落iPad local disk),由於入入下我拔左張卡,個folder就變左咁,del唔到
想入手ipad pro 12.9 邊度有得分期?
有信用卡咪有分期囉
ipad 11 ipad 12·9 屋企用多 留邊部好
Ipad 6gen 上唔上ipados 13.3好?
我投12.9一票。
其實買IPad之前如果計埋回收價係超平
當你IPad Pro 11 256gb 收4千蚊
咁我7000蚊買返黎 到時放返出去
姐係總共用左3000蚊就買到部IPad Pro
如果3000蚊就買到IPad Pro 咁我點解仲要買其他垃圾IPad?
我真的是太有頭腦了
都係留11吋,單手用會方便d
唔洗加charge?...
有咩ipad case 推薦
利申 本身有macbook 1516 緊買唔買
我在APPLE STORE 買無CHARGE,其他唔知。
我用MOSHI CASE,SCREEN就用PAPERLIKE
用過 moshi但覺得 Smart Cover好用啲
Moshi重手啲 Smart Cover輕巧易拆
smart cover 係靚,不過我想包一包個邊,怕花。
Moshi算係品質比較好可以買
不過我唔中意摺起個架霸好多位
係,的確摺起上來幾ON9,不過我貪佢可以包埋支筆無咁易跌
12.9 打橫用
睇netflix apple tv+ 都大D
寫字又大塊D可以寫得精細D
如果你要單手用既話咁用電話都得啦
咁要睇你咩時候放
岩岩入手pro
想問下case 同mon貼買咩好同係邊到買
用paperlike 睇netflix 會否柒
PAPERLIKE 睇乜都麻麻
同埋想慳埋apple care 果幾舊水..
你唔care咪唔買care囉,都唔平,如果買埋支筆個CARE是會包埋筆。
新玩具到手了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞