iPad Pro 2018 用家討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
用黎讀書就唔好慳 有個靚mon真係讀都讀得開心啲
Ipad pro真係幾好用 又方便攜帶 早買早享受
sor原來Apple refurbished比人清到得返lte
睇你買黎做咩多
有得揀就11 256gb Wi-Fi
就係得番呢兩部.....應該點好....?
jot notes, 文書,睇片,執下相,學下剪片之...64G 夠唔夠....
10.5 有光點問題唔洗諗
但你要剪片 64gb就唔多夠用

btw冇需要lte就出面大鋪食信用卡優惠買好過硬食lte
refurbished又唔算抵
留意吓美國嗰邊啲優惠啦 隨時平香港千幾二千 保養一樣
執相睇下個app有冇support 連external hd咁執 64gb多數唔夠
剪片好似得lumafusion係主流 如果想認真學剪片都建議用返desktop 會方便d
我都好想而家入手
上網睇到仲有enlight videoleap,premiere,不過好似款款都要俾錢先有得用完整功能,如果俾咗錢先發覺唔啱咪大鑊

想順便問下有冇汁相,汁聲app推介
冇汁係咩汁嚟?
手殘打咗呢個“汁”
有買..
用嚟過相好方便
請問有無人會用MACBOOK AIR 隻牛去差 iPAD PRO 11
買左部 iPAD PRO 11 下星期到, 諗緊買唔買多隻牛放公司.
過18W type c 頭全部都可以叉ipad pro
應該話全部都叉到 但最高只去到pd 30w
iPad Pro 2018 仲係好神器feel, 未覺得過時
都未出下一代梗係未過時
個新design可能玩十年八年都未轉
10.5” 都好神
想知ipad pro 係咪抄note個時順正過ipad air好多.好困擾因為ipad pro買埋支筆同埋加埋apple care成8000蚊
枝筆都唔同啦...
Thx 巴打
120hz + 9ms latency
你諗你
仆街。。。就黎可以買部11 pro 64gb
睇能力喇..
順唔順呢啲真係差唔遠..
我覺得唔係執相剪片嘅話你都用唔盡部機嫁喇..
與其順唔順不如你睇吓你自己用到幾多功能
唔考慮今年new ipad?
而且如果你真係買黎寫notes..11一定唔夠用..
8000未必夠埋單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞