iPad Pro 2018 用家討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
你啱,WiFi 版 $9069
不過係512gb 唔見1tb
係強國人大媽先鐘意用部pad 來影野
得閒上去望下 佢周不時會番貨
部翻新256到左手 開心使用

btw邊到有paperlike貼 美馬唔送香港
官裝,不過paperlike2 其實唔好用,都係Elecom 啦,logon有
唔好用喺邊?我記得你之前話正過eleocm㗎喎
之前見你咁講都有諗過換
apple hk 買?

4日前想買發現落左架 之後得閒就去website到mon佢有冇上返
結果機到冇套冇貼 用生命值硬接
用左一個月變左普通mon貼咁⋯唔再paperlike
等緊加一,唔知會跌幾多,但係又想快d買黎用
岩岩收到部11吋翻新ipad pro
但啟用唔到
話 無法啟用此ipad以享用服務 請聯絡你的電訊商或applecare
有冇巴打知點搞
係外國訂?
香港apple store訂架啵
有無人用代用筆
switcheasy 有出
work 唔 work ?
去返APPLE 再換翻新機 😅
如果外國買嘅都唔知點搞
新入手留名
外國買左部ipad pro,大家係咪都建議買apple care +,都係返香港store保?
notability 係咪唔可以同一時間開兩張NOTE出來?SPLIT SCREEN
想問IPad Pro 11 係咪用ufs?
知道了,是可以的,我真七
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
如果WiFi版就係全球保養
大定用緊邊隻牌子既paper-like ?
想問大家iPad pro 連usb / external hard disk. 會唔會好慢。 好似唔夠電咁,d 野load 好耐先開到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞