iPad Pro 2018 用家討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
咁你講清楚啦
apple係amazon收起左ipad pro 11
Note: This item is only available from third-party sellers
可唔可以講吓有咩好,想買個case,但見評價一般
官方賣晒咪去third party
咁都叫收埋晒
唔好睇年份,件野係正就正
amazon 全新機係咪冇特價
全部見都係賣used既
我明啊。但係發覺如果多野寫呢,唔夠打字快
你睇下 iPad Pro 10.5'

仲追棒緊

點解2018 出時你無買?因為覺得得貴?

同樣地,佢見 iPhone 下下過萬都賣到,到時佢又出部天價又會嫌貴

到時可能又係追 2018

當下買左個體驗先係自己,唔好俾外在價值限制住
買左部ipad pro之後覺得iphone真係唔值個價
錯啦
值 因為你放唔到部ipad 落褲袋
咁係因為 Apple 見Android 咁垃圾都可以賣六七千部電話, 仲要咁既after sales service , 點計都要on tip 再加幾千顯示個分別啦

而家Android mobile 開始賺唔到錢(唔計蝗為係阿爺印銀紙補貼) , 希望垃圾Android 跌返落二三千 咁 Iphone 就落價啦
咁notability 好D 定good note 好D?
我買哂
買晒咁問你就啱la 邊款好d

有冇人有遇過呢個情況iPad Pro 10.5
自己鍾意GoodNotes 多啲
我用開notability
鐘意佢可以同時錄音, 有time tag
同埋可以input晒d pdf或者ppt入去,
再直接係上面畫野同jot notes

因為我唔會再另外開notes做整合,
咁樣做對我黎講比較organized易睇番d思路係點走

有段utube好詳細分析notability 同goodnotes,
可以慢慢睇
https://youtu.be/fIPE08nCur4
睇完覺得自己啱good note 多
我都上個月買啦
正到pk 一路畫圖一路煲劇
有時就煲住劇玩連登
想問家下學生出部11” pro 256 邊度最平
睇過凶澤學生-400 同ac+ -300, 但唔知有冇得用埋cash dollar 回贈
GoodNotes 最唔好係input ppt doc會走位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞