iPad Pro 2018 用家討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

https://www.apple.com/hk/ipad-pro/
呎吋:11/12.9
顏色:銀/太空灰
官方售價:
11吋
64GB Wifi $6,399
256GB Wifi $7,499
512GB Wifi $9,099
1TB Wifi $12,299

64GB Wifi+Cellular $7,499
256GB Wifi+Cellular $8,599
512GB Wifi+Cellular $10,199
1TB Wifi+Cellular $13,399

12.9吋
64GB Wifi $7,999
256GB Wifi $9,099
512GB Wifi $10,699
1TB Wifi $13,899

64GB Wifi+Cellular $9,099
256GB Wifi+Cellular $10,199
512GB Wifi+Cellular $11,799
1TB Wifi+Cellular $14,999
大家搵唔搵到邊度有得買Paperlike 2?
還是未出?
有冇邊隻仲好過佢? (我只用過Elecom)
Welcome 好唔好用

Elecom 好用,只係唔知paper like2會唔會更好用?
有冇人可以比較下paperlike 1 同papeelike 2 ?
上官網買幾耐看到貨?
請問pro 係米11月有新機
老灣機城留名
之前睇評測話paperlike係貴價垃圾
又傷筆尖
Ipad pro 11" VS 12.9"
真係好難決擇。
2018 12.9用家lm
外國講到好好咁
Elecom vs paperlike邊隻好用啲呢

利申我機都未到手
仲考慮緊到時用定唔用mon貼
發覺wifi有時會死
show 出黎connect 左
但係實際上咩都load唔到

各位有無試過呢種情況?
其實可以有咩upgrade?
Cpu a12x 暫時仲係地上最強,一係出a13x或者今年提早出完a14x 先出普通a14
Design 就用左一代咁大把,好少咁快又改
配件keyboard 同筆都係同樣狀況。
簡單啲講,ipadpro 2018 已經好勁,出左年幾都仲係無對手威脅到佢地位
一係出ipadpro mini?
ipad pro 個週期大概400日一代
依家啱啱好出左一年
應該12~1先有新機
應該都係a13x同埋有機會三鏡
不過我最想佢加強下機身結構,呢代如果裸跑,受少少力都好易彎
諗唔明個3鏡有咩用
真係有人用ipad影相?
如果出左新機 舊機會唔會即刻減價?
希望係 應該唔少巴絲都等緊
有冇source睇睇
急不及待好想玩玩了
等到thanksgiving 都無就執平貨
ipad 有 2018就係突然上架
但ipad pro 呢到出到X 系CPU 又冇鼠理由唔出發報
但係airpod pro 玩到ANC 又係冇發報會

真係睇唔透
我就睇下今晚有冇
科技野梗係有新買新啦 差幾舊水
雖然ipad pro都性能過剩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞