iPad Pro 2018 用家討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
如果真係可以3月出 就好。
好想買部機上堂用
https://youtu.be/5IEVie5eyc0
iPad Pro玩fortnite可以跑120fps真係CLS
PS4 pro最多都係得60fps
想買2部翻新機但俾唔到錢
插住充電係咁玩會唔會好快燒機架⋯
其實部2018 pro已經係好完整嘅產品,夠細夠輕夠勁夠快又有apple pencil 2獨家,再出都係upgrade硬件,唔覺得咁快會要有革命性改變,就算出Apple pencil 3 都應該用得返落2018
https://buyersguide.macrumors.com

就咁睇ipad pro rumor好大機會係變三眼仔,其實對ipad pro黎講唔太實用,2018有平入2018好過貴一貴買新。
如果你忍到呢度先買是好不智,因為你只是早幾個月享受前兩年的野(雖然可以用到五年 ),但是等多兩個月你會發覺價錢便左,多人放左2手。 之後就會埋怨自己點解唔等多一陣
唔係急住用嘅話可以等
要改善下易彎呢個問題先
希望佢加固令到部機冇咁易彎

以前用ipad 亂咁放落袋都無問題

呢家呢部ipad 要就住咁放,驚壓彎
有冇令到部機直立嘅套或架?平時平放係電腦前但個faceid 認唔到樣
無12.9 ?
10.5+就係12.9用.
用緊幾好...
但用唔到有cover 既case...
好幾耐先送到?
有無打橫寫野long 高少少既角度?
打橫拎起黎面有無位可以比無托係手?
我係香港買既..
佢有6個角度..
個網拉落少少就見到...
我覺得寫野麻麻...
佢出大張少少會好啲
但睇片就一流..
打橫拎我會拎住佢個三角形位咁用..
Moshi得呀
香港邊度有得買?
我係星際1樓買...而家見到其他地方有平啲
Price /. google moft 就見到
有冇人等緊新係想入翻新版iPad pro 2018
如果三月既話真係可以等下
肯跌去2017個價位好j好多
同埋好似話2017有白斑問題
有少少卻步

早買早享受 遲買平八舊
收部兩手有保應該都平
師兄點買先會refurbish 再平八舊? 我睇都要$11319
你睇果部係咪有4G?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞