iPad Pro 2018 用家討論區(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
你用呢隻狗樣我都已經分唔到你曲定直
呢個係恥笑人多
一出新貨 士多係咪會無舊款賣
咁點解係今日
一樣忍左好耐,但今日係最後一日大學優惠, 如果瞓醒都冇就會買

跟大學$5799買到11寸 64GB
大學用信用卡買再平多三舊
其實係我心急想搵個理由快啲買啫
我八月開始想買,但呢度啲巴打話唔好買住
九月發佈會又唔見有
之後日日都留意住睇佢幾時會宣佈10月發佈會,但成個10月都冇聲氣
2018都有搞發佈會
佢指最平果部,2018三月突然更新左
但好多消息都指要2020年第一季先有
The 2019 iPad Pro could launch with a new processor and improved cameras, and it could arrive soon, but Apple may hold off until spring 2020 for a more significant update.
應該就冇發佈會,發佈會要起碼10日前通知記者
同埋有發佈會佢隻AirPods pro 唔使星期一就出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞