冇外國地址開離岸戶口!實測各地離岸戶口/Virtual Bank撤資大法(4)

1001 回覆
59 Like 0 Dislike
無知問下,
其實人民幣換做美金,銀行係味自動波將人民幣轉做港幣,再轉美金?
Cs int 係咪特區護照都開到?

尋日先webchat問ghostmaildrop可唔可以俾個tracking number我
點知今朝張卡就已經寄到
我琴日都係問佢幾時寄,琴晚就收到。
我的英國親友於10月中寄一份large letter (Royalmail international standard)俾我(只是一些A4 size文件),昨天我才在香港的住址信箱收到信。

近日royalmail 效率真慢。
我想講Dukascopy鳩撚咗,琴日咪話佢問我攞non criminal record, 咁我喺個app度同佢講搞唔到啦,然後佢覆我
Good day.

We would like to inform you that in order to complete your account opening you need to provide non criminal record.
見佢有啲九唔搭八,話咗搞唔到㗎啦,仲問。咁我email同佢講搞唔到啦,點知佢email用返同一埋英文覆我....
我用website版activate
問下佢點解要提供
裝app la
方便啲
個email有問㗎,不過佢無答
我諗住定期update,直到我開到或者開唔到,希望幫到其他巴打
上次講到個鳩屎email覆埋啲鳩野,咁我就reply咗佢話:屌咩,講咗搞唔到良民証呀
佢啱先覆返我,話問緊legal department點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞