冇外國地址開離岸戶口!實測各地離岸戶口/Virtual Bank撤資大法(4)

1001 回覆
59 Like 0 Dislike
等下啦唯有, 我仲有張Revolut submit左兩日佢仲未forwarded, 又要再等半個月
無啦, 還掂都要寄黎香港, 黎到先拆吧
同問 我上個月26號買左3個月 package 到而家都冇聲氣
Dukascopy開完卡 加落iphone要打去一次 加apple watch又要 其實可以用佢個app佢video call我仲好
我啱啱收到Transferwise 張卡,請問點樣activate 張卡
想問如果transferwise匯錢去firstrade係咪填ABA就得?佢果行係叫人填routing number,試過填swift佢話唔俾有英文字母...
同埋account type係saving定current???
係架我定期用transferwise過錢咁
FT 只接受銀行間的匯款,transferwise ACH 試左唔得。
佢地會check到個戶口不是正常銀行戶口
恒生要俾$65匯一次
唔該巴打
65蚊一次咪平。。。
我第一次去左櫃台攪收我2xx
講真轉過去FT 唔好預成日攞。
間中先轉過去咪當跌左。。。
有無試過開Dukascopy俾佢問攞non-criminal record....點搞好
有冇巴打入過$去dukascopy?

我最近入$佢pending 咗成個星期
你用乜passport?
用乜入?
BNO
Transferwise 入,都顯示完成咗

我上次試入1蚊,佢重即刻completed 添
今朝做完video chat頭先收到個chat話叫我provide non criminal record...
上咗狗隻網頁睇,non criminal record只會俾人搞visa仲要領事館或者外國入境處出封信攞去灣仔狗總搞
transferwise張綠卡點改pin?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞