[親生仔] Google Pixel 討論區 (30)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
等左一日,主acc都仲未有廣東話assistant係咩玩法
咁有冇$1100 現金優惠?
部機岩岩先出就話人地銀行app唔support
寫依篇野果條友會唔會求其咗啲
試都要時間㗎
好心過多幾個月無先講啦
想出4 但部3仲係鬼域做緊分期
要walk in 訂完之後先再買?
想買橙128XL 係咪唔駛諗😂😂
face recognition 好似好流咁
motionsense用唔到
真係買唔落手
用緊pixel2
除咗唔夠電 無野差

香港有冇地方可以換電
其實應該係同一個api,faceid換走touchid應該唔會有過渡期
希望bf好似上年咁平好多
9500去買水
定係轉會
10799 ip 11 Max

係要ban 集運 搞到要俾錢先達狗搵
依家個trade in kit到咗bns個倉但張單比人cut咗
我可以點做
由佢
係咪唔理佢一排就會比佢地掉咗
本身就唔應該追hardware spec
香港用就iphone
我由第一部親生仔 支持到依家
都唔俾行貨我
係得N5 可以係香港google買到
其實咁多間集運公司係咪冇人試過其他?我見好多人淨係提bns ,我買pixel 2 xl果陣用過bns,其實冇話特別快定好
BNS baned.
EzyGo baned.
Buyup baned.

實測
Google Pixel 4 / 4 XL 今日正式抵達旺角先達,根據一間細舖店主所說,如果之前已經同佢哋訂咗貨的話,賣價會係呢個價:

Google Pixel 4:$6980 (64GB) / $7680 (128GB)
Google Pixel 4 XL:$8380 (64GB) / $9180 (128GB)
* 以上僅為黑、白色的價錢,如果橙色會貴多 $400。

cls
好想要大橙呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞