[親生仔] Google Pixel 討論區 (30)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
咁正
點整㗎師兄
我部仲未食到廣東話,明明已有得揀「繁中(香港)」
可以試下係assistant入面轉 google acct
尋晚貪得意轉下就得
唔知有冇得check機呢細鋪有啲鬼
唔知呢
cie ip都唔洗check
想買Pixel 3 XL玩下, 邊度有二手賣?
巴打,phone app有update呀,睇下有冇用
iFixtit網站更發現在Google此次採用的新款Pixel Neural Core運算元件,其實額外配置壹組由三星提供的記憶體模組。顯然在運算架構上,Pixel Neural Core運算元件將會以獨立記憶體模組進行資料緩衝,而不會在人工智慧技術相關運算應用過程時,佔用手機主要記憶體資源。
碌上少少有全新 3700
ive
如果佢 pixelbook 減價嘅話,我會買返 pixelbook
同咩比較
對CHROME OS不太討好
同 pixelbook go 做比較

因為我依加一直都係用緊 android tablet 上堂

想有部機行得到 desktop version chrome 又可以行android app

chrome is 暫時係最佳選擇
我已經諗住買了
仲未有....
問佢依家幾多點、聽日天氣點樣都唔識答
so much beta testing
買咩
pixelbook go
點解?chrome os有咩唔好?
https://streamable.com/8r9go
我唔係想set 10分鐘 title,而係set 10分鐘reminder呀
做到既野好似太少
我見佢用到linux app, 暫時beta, 應該遲啲會launch掛

因為我都有諗過呢個問題,pixelbook go攞黎寫code好似有啲勉強,但windows用左咁多年有啲想轉下,同埋windows而家硬係好大食咁所以先睇緊pixelbook go,最衰其他chromebook好核突
其實玩下 android app
做下文書,無乜問題

不過Google 出嘅 pixelbook 真係太貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞