[親生仔] Google Pixel 討論區 (30)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
係囉amazon集運唔驚會ban啦,係google ban咗啫

我嗰50蚊store credit仲可以點運返嚟
Amazon運去BnS倉應該係free shipping
BnS黎香港最多咪2lb ~44HKD
邊間store既credit?
on9
Nokia鎖bootloader唔比解刷唔到an10 gsi
要買大陸佬啲unlock key4usd
有冇人仲未用到 assistant?
我仲係backorder緊,我想問佢同你講唔ship黎香港個時係話cut你單定俾唔俾你轉地址?
唔該巴打
Google 想disable哂d 功能
但係得64gb
我捉咗蟲 入屎忽了.

因為收到佢話google唔比ship Hong Kong email.

好驚被cut單情況下 主動email佢, 話如不ship 香港 可以改美國地扯(BNS).

點知佢今朝回覆: DHL 已取走件 運送中.
不過 :應該過唔到海關???!(9up)

所以幫我 recall 件貨返黎!

收返件貨後, 會幫我再送BNS地址

我追鳩佢refund international shipping cost比我, 冇回覆!
其他bank都有試過?
sc payme hsb aint working
屌,改唔改地址好,一陣又排過
我遲訂,問左佢,佢話我部大橙11號左右到佢倉
咁樣唔掂喎
未研究點bypass
唔改可能仲快! 直送!

我唔問佢 可能星期四已經收咗機了!

排過就唔洗 不過on9 阻遲幾日.仲冇得直送要改集運.
DHL 取左件即係無事啦
別節外生枝
但嗰個人係喺邊度用先?
咁到時再算了,諗住用佢個usd100去買joycon
係呀!我衰on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞