[親生仔] Google Pixel 討論區 (30)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
咪就係

明明亞洲區好有market
留名等巴打上西貢影
個廣東話同之前beta一樣咁廢
禁佢個制叫佢開我啲相都夠膽死去左search個句野
咁你唔好擺個制出黎叫我用啦
英水大橙得64GB,無128GB
用cstark GCam
好似無乜見過大橙有128GB
個天唔夠黑,astrophotography mode未試到,試左 zoom先
1x

2x

4x

8x

night sign 1x

night sign 2x

night sign 4x

night sign 8x
連台灣,星加坡,日本都冇都唔明點解會完全冇asia
邊度黎?香港唔知影唔影到咁靚呢
好靚
pixel影相真係好勁
唔知拍片既係點呢
1x係咪普通mode似現場多啲?但8x嘅就night sight冇咁多雜訊
香港有冇得ESIM?
22號係b&h 訂左機,一直backorder,

今日再睇返個網話唔ship 去香港,有冇得cancel 張單

定22 號張單照ship 過黎
咩網話唔ship去香港?
我問過B&H CS我張單有冇update, 佢都冇話會cancel, 剩係話幾時會到佢warehouse

我用ipad睇個陣寫,但用電話睇又好似無

好疑惑,唯有繼續等下
頭4張係全 auto乜都無set
1x正常mode影到好黃,現場係咪都係咁?
亞洲有咩market

我用pixelbook
10個有7個都唔知咩係chromebook
剩底就話咁貴不如買macbook air
現場無咁黃,甚至1x night sign都比現場黃咗 d, 個 auto wb唔係幾準
其實都係,但一日唔開發都唔會知個market有幾大

香港啲人用iphone多,用mac book都正常嘅,但我就係唔鍾意入apple個ecosystem
真係有, 我再睇web版依加都改左ship to USA only.. 唔知我張單會唔會遲早被cut
座建築物內嘅燈係光管,最似係正常 mode 2x, 但外圍 d地方無咁黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞