[親生仔] Google Pixel 討論區 (30)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
其實pixel 4 抵唔抵買?
想知相機同iphone 或者其他牌子比點?
有諗過買返og pixel
12xx 但要等兩日 而且無project treble 好似係
同原本有咩分別?
其實部1代都夠用
唔打機的話
應該即係好似上台出機咁

不過個台係 Google 自己
上網收左部二手pixel 2xl 聽日交收 好期待
就咁買就得?
$20 台
我淨係用store credit 無用credit card 買nest mini
轉運用bns, 已經俾google cancel, email咗佢等緊覆
有冇巴打試過喺AUS store買再bns運香港?
頭先手痕上網睇咗唔同地區價錢,見到美國同澳洲最平。
以下係大機128比較,脷伸我就咁用XE換算

USD999 (HKD7828)
JPY128700 (HKD9322)
SGD1469 (HKD8478)
NTD32550 (HKD8372)
GBP929 (HKD9414)
AUD1429 (HKD7733)
澳洲冇稅?
咁好抵喎
去到入card資料confirm果版都係AUD1429,但啱啱睇bns澳洲倉唔收有電池既貨
保證用得開心
好正 用梗iPhone xs max 都覺得好好手感
1300收真係好抵
月月wor
即係我地唔啱用??
有冇人買左pixelbook go?
係咪要amazon加bns先運到過黎?我等緊not pink出
除左你唔介意比月費$20 鎂
樓下間電話鋪賣Pixel 3 $3380 個價錢得唔得?

諗住upgrade 依家部Pixel 2 XL畀阿媽用
想加入Pixel大家庭,除左上US google store訂再集運,香港邊度買pixel 4 XL水貨比較平?
你問得其實姐係唔抵買
又貴又冇港行,絕對係考你信仰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞