[親生仔] Google Pixel 討論區 (30)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
巴打, 頭先我睇到其他巴打話downgrade 個update 可能會得, 我開番嚟睇先知我原來enrol 咗做beta test, 攪咗輪downgrade 再install 之後, 較番用開個account, 終於可以英文os 加second lang 加中文(香港)

sorry 我今朝柒咗...
Staged rollout = 等個server 抽到你有得用先有
聽啲人講pixel 同iPhone 各有各好 但無超廣角overall不如iPhone
反而自拍比iPhone 好啲 但拍片輸好多 pixel 4 完全無優勢
仲等緊
我全部副ac都有 就係正ac無 dklm
Google Pixel 4 changes between 60Hz and 90Hz based on screen brightness.
仆街我試過唔用任何ac都可以用到
就係正ac無
最緊要有得用姐
os唔使加中文都得,我剩係assistant加左中文炸
yeah, 我而家都攪到喇。

估唔到係beta 問題
你有冇enroll左beta?啱啱另一位巴打發現enroll左beta反而會冇左
我都係
其實點解beta會冇唔係beta完先launch架咩
禾禾禾有pixel4賣
真正令我出唔返黎既得mac同iPad,呢兩樣對我黎講真係好難有野取締到
我仲未得
已經刪過 Google app 再裝
轉中文先再 restart
join beta, update, quit beta loop
都係唔得
真係唔知...
要估會唔會係隔開咗beta test 同普通用家啲setting同落嘅update??
姐係點 太光就用唔到90?
我quit 咗等咗陣再重新開機再轉language 就得...
冇join beta呀
我enroll過beta囉
quit左再裝都無
unwire篇野話“推送次序官方表示是隨機的“
咁我等下算
扮工撚偷偷地睇,冇記低link,不過去YouTube 打p4 vs 11pro camera test大部link,睇咗幾過都係得出上述並唔多嘅感覺
*把
*個
https://store.google.com/us/product/moment_lens?hl=en-US
到底google係覺得tele比較重要定ultra wide可以另外賺錢呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞