[親生仔] Google Pixel 討論區 (30)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
等於google嘅電話姐追spec嘅永遠都有啲一樣但平過佢咁解

但睇完外國啲評論都係話pixelbook go定位尷尬,對於chrome os vs windows又好掙扎
pixel 電話都有 3a 4a
之前 pixelbook 一嚟就 USD 999
所以咪有pixelbook go

真係識唱
有冇人android9之後instagram錄story d收音會差左好多 但用內置相機app錄又冇事
有冇巴絲放Pixel 3 XL 128GB
問多個問題,日版同國際版有咩分別?如果喺香港同大陸用,用咩版?
pixel book 好少減價果度衰
貴少少台灣買,用buyup 台灣倉,已發貨
agger

依加仲賣緊 USD 999
其實你地如果買細機可以考慮台灣買,一定容易過美國運返黎,細機128 美國同台灣爭$3美金,台灣我買嗰陣仲要有twd4500 (雖然台灣srore真係冇野買),我23號訂,部機呢家以經喺青衣(最on9係部機喺香港寄過去)
巴打用咩集運 用咩信用於
我都係台灣訂 但最後cut左我單
我有朋友寄,但相信搵集運點都易過美國,卡用渣打
領域信唔信得過?
好驚買咗鬼機
上年thanksgiving最平version咪減到 699

999實在太貴 太多選擇出面

但用chrome OS完全無投訴 如果你唔要打機

Pixelbook Go 仲等緊chrome unboxed 出full review 如果ok 希望依兩日會上網買再轉運

649 依個spec其實有d貴 599會吸引好多

同埋 佢一升級就去到849 又係太貴

如果今年pixelbook又做番699

849買一定覺得自己好on9

Pixelbook 有齊flip 有埋touch screen 其實都好夠 用左成年真係無投訴 同埋出去見客個時 好多客睇個外型都覺得好撚正

美中不足係個bezel實在太粗
風險細D囉
驚就上網買
到時應該pixelbook go都會減掛
Pixelbook Go唔會咁快減
出1個月就減會做尻爛個市
但Pixelbook應該減硬
pixelbook上年Thanksgiving同black Friday有冇減?
有減 我都係上年Thanksgiving 買
咁今年希望pixelbook go都會減啦,但買pixelbook係咪冇電話咁煩
唔係 舊電太大 好多間都唔寄
上年我用個間都話 話下不為例
我覺得你買部舊少少嘅二手thinkpad升級硬件裝linux好過
我就係想要有 tablet mode
忍唔到手
係禾禾禾訂左 星期二拎
大橙64
正價+1k
Google好似當咗我部Pixel 2 XL做Pixel 3 冇啦啦多一年unlimited backup

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞