[親生仔] Google Pixel 討論區 (30)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
邊間出貨快d?
唔想等成個月

舊電話岩岩爆左機背玻璃
edge sense係咪取消左?
真係?google連水貨都唔比香港人用
巴打battery health有幾多?
我都係pixel2,88%,自從上咗10就頂唔到一日
係咪google諗住出行 廢事啲人買水

咁仲有咩方法買到
其實可唔可以問吓佢哋咩原因being restricted from shipping??
60%
真ar 因為佢email左gift card比我 我咪諗住買埋個case 我問CS可唔可以擺埋一齊ship 咁佢就叫我比個gift card no.佢幫我place order. 然後就講上面我quote句野 姐係我張單遲早都會被cancel
平卦, 你講pixel 2嗰段時間嘅話, 當時代運係逐件磅逐件roundup計重.
同期有啲集運冇咩service之餘仲要得一個倉上去拎件.
佢算多地點拎貨, 叫方便卦.
咁你張gift card會點
42%
第一次聽
會唔會係因為今代放咗Soli先係咁
cls
https://unwire.hk/2019/10/23/google-pixel-4-first-review/mobile-phone/

▲那麼掩著少部分臉孔特徵(例如:咀)又能否成功解鎖?測試證實是可以的……

操控上,Motion Sense 十分簡單,動作亦不多:據官方表示只需要在前鏡向左或右揮手,就可以在播放音樂時欣賞下一首或上一首;又或者在鬧鐘響起或者有來電時,以揮手動作延後鬧鐘或靜音。不過當筆者想試用此功能時,才發現所在地區未能使用此功能,而最奇怪的是,筆者即使選擇的地區是 Pixel 4 有推出行貨的地區(例如:英文 – 美國、英文 – 英國等),也會出現這個情況,看來此功能仍未開啟,需要稍後才能試得到了
你地用咩app測
因為好多間唔肯送有電池嘅嘢

你知有邊間肯送可以提出吓,一定有巴打會試
dou4la? 雖然聽講慢
如果用VPN會唔會用到?
似係未到正式發售日?係咪10月24先到?

可能要今晚先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞