[親生仔] Google Pixel 討論區 (30)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
LM
上網大把方法啦
同埋唔係方唔方便既問題,係先達狗出名手腳唔乾淨

台灣買送1100HKD購物金,offer到聽日
心郁郁
buyandship doesn't work 好似係
自己懶咁就唔好屌人mark up la
係台灣有門路啦,但係要聽晚12前決定,逼死人
買 唔好諗
巴打部P4係幾點係Amazon買,我香港時間十六號朝早7點買都未出貨
p4 xl orange 64gb
17 號落單 琴晚先 ship
我打上去問先同我講話冇貨
明明pre-order嗰陣都係話有貨expect delivery by 23rd Oct
有門路就去啦 買埋pixel stand
呢度有冇人係買4細機
有無人買到4XL 128GB橙色
部Pixel 1電池健康度得42%
買得 pixel 都會自己搵方法買
就算要買現貨都去鬼域啦 (第一水)
起碼佢自己保
有無人係expansys 買過pixel
我上星期落單買部細3
到今日都係 Awaiting stock
寫得幾好
https://youtu.be/uDmAaoavolk

睇完條speed test 對Google 好失望
無得用個雷達。其實會唔會好大影響.....
想買 但係嚿電
買到之後被人cut咗
最後,是 Pixel 4 並沒有臉部解鎖以外的其他生物辨識方案。它不像 iOS 可以選擇用 FaceID 來替代 TouchID,進行 App 內的認證,所以如果要登入銀行什麼的,在 Pixel 4 上變成恢復到要輸入密碼,不能用再指紋解鎖了。這個差異有多大的影響取決於個人使用習慣,但和 Pixel 3 相比,不能不說是開了點小小的倒車。
香港銀行apps唔知會唔會好似三星咁嫌佢唔夠安全一直唔俾用
PIXEl STAND太貴
AMAZON?
照落囉,落多幾間,邊間出貨就CUT晒其他單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞