于非:習近平根本不怕打貿易戰,只怕中國內亂

439 回覆
588 Like 24 Dislike
聽完個youtuber講即刻唔敢移民台灣
但係你叫全民食草,會有機會中國內部電腦大爆炸
好有道理
唔係制唔制,而係人民有無能力反抗。洗到個個弱智咁,講一句又立即捉 q 去,仲立即用信用系統鎖你日常生活行為,邊有咁易反抗到。
太多所謂既分析都係建基於利益/理性思維
呢個世界
真係有弱智(雜種)
真係有為理想而復興國家既人(特朗普)

認同與否
我都唔會繼續討論呢個問題
最多打下代理戰爭,打全面戰爭損失太大
為理想復興國家
我估侵侵有關或佢直接擁有嘅公司或股票大把都靠賺人仔錢,玩死支那=玩死自己
true
我信了
事不關己咁係可以乜都唔理
如果有心贏就幫下手 做下文宣
同埋糾正下文宣手足一d錯誤觀念

之前twitter見有手足小小事@solomonyue
成班手足reply屌佢低b
我明好多人想贏好緊張
但為左美國人鬧自己手足係本末倒置
不如出下post梳理下concept
Push
[實用] 香城online防具升級詳細篇

近呢一個月,我見到多左好多新入香城online嘅玩家,勇武/和理非都有好多工作做,鑑於有好多人唔知點配搭防具,眼見好多手足都只用貴價6092X,除左冇必要之外仲晒左好多錢,故此我係度再講一次點去配合適的防具。

防毒面具:
中後/後防(物資站/噴漆師/文宣組/美化工程組/網上資訊組)
首選最合符經濟效益
包括單咀
3200/HF-52+3311K-55
一set最平100港幣有找
雙咀:
6200+6001/6003/6005(6005唔需要特登買,成本價貴)+5n11/5p71(唔建議5p71,如果要嘅不如買502再搭P100綿抵啲)+501蓋
例如:6200+6001CN+5n11+501 我見100已經有一set
而且 就算唔用5n11同501蓋 都ok 6001CN一對最平$30,我見$50通常都有
6003貴少少 $70成平價(睇你有冇運見到)
以上都可以頂到TG,但記得聞到味要即換

想了解更多快啲入去連登睇啦😛
...
防毒面具篇完
https://lih.kg/1666931
啊....都係
現代版黑船事件
要用經濟戰打開支共門口
將啲有錢既中國人留係中國內地, block埋香港呢個出口。

佢地就自然會內鬥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞