[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (46)點樣唔過2500字呀

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
A6000 + 1650 vs RX100 m5A
大家會點簡

打算用黎影旅行風景相, 人,好少拍片。
想影靚夜景

我中意 rx100 M5A多啲,因為細部方便。
但影廣角係咪 A6000會好啲,定係兩部差唔多?
抵唔抵?
有無人用過slr magic既鏡,本地牌子又幾抵,不過好難搵評測
有更新啦
分埋期算抵
如果補下光玩下既就TT350s
細細支mount上A7平衡剛剛好
買多個X2T重可以飛燈,爽
唔殘就入啦
3800....
唉自己嗰支都係自用算
ching想放左佢轉其他?
又係唔就手想放鏡
hdr 好驚手震
有時真唔想定係到唔郁
想入手支1635gm
係咪巴打有靚價
o 記機有度好,ibis 用HDr 都可以唔震
10990再用兩張500 coupon=9990 抵唔抵?
買買買
不買不是人
抵 早一個月原價買左
有貨即買
學習發音
關於餵飽這個問題咱簡單看看,61MP的感感器寬6377,,24mm,有132.85lp / mm,合6376.8LW / PH,考慮到RGRGRG或BGBGBG交聯交聯,實際的光度效元元一個。定向50%,3個或更多3200LW / PH MTF50(重新要求高谷良也,下限,元要求的下限,不實際的YuPSF上限不受限制的擴展,永勳大都會不合理的理想選擇な種鏡頭完全完全超過機身辨別(辨別狀態狀態))可說基本人人看圖這塊算術是“餵飽”完成。

從理論上講,在2655LW / PH基礎上可以應用IMX251,但它可以用於61MP,但問題是專有信號系統的信號系統。不斷減少的首都一津高月區的更新。考慮到最獨特的單個低頻無線電波,假期開始時的2655LW / PH,2655啟動衰減(對最未公開的當地就業信息的測量),並且沒有顯著差異。 2874LW / PH具有A7R3的古老保險公司。

解了了翻,全開光圈的話能達到這種餵飽標準,只有135GM,真・索100,以及40ART
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞