[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (46)點樣唔過2500字呀

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
想問Godox tt600s買唔買得過,想入支平閃用下
我自己用manfrotto element $1940,入門碳纖腳同可以拆一枝做單腳用
支腳幾重到呀?
我考慮緊manfrotto befree advanced
重1.49kg
Rx兄, 麻煩請加tg @NeverWrong123
想買A7R3
加我丫tg @NeverWrong123
想買a7r3
有無人覺得
24-105 係唔sharp
賣走你支bad copy 換支good copy 回來XD
姐係我枝係垃圾?
yes
咁可以點做
找去repair得唔得
24105 d qc
u think u la
巴打可唔可以講多少少
sony 鏡好多人屌 qc 問題
試到唔對路就要換

呢支我都有諗過
我見price.com 街賣1350
巴打買左一排?

https://www.price.com.hk/product.php?p=282301

點解會係我
巴打你支鏡幾時出廠?
我都有同樣問題,ios 13.0黎,跟佢做forget setting一樣連唔到,搞到要用迼電腦過相
我chok 完之後 ,電話每次連到相機個wifi 就會自己過相, 冇左scann qr code 個step
睇你影乜? 同埋對光圈要求
我用tokina 20mm f2 手動
F2 全開都sharp, 如果20mm 足夠你用,又要求大啲光圈,入支二手都係三千頭, 好扺吊。f2 我影星,極光都好sharp

呢張係飛機上f2 影台北

快門幾秒
呢枝星際3樓做緊電視框,上個月買左大約1300好好用
半年前好似2千3,4左右買左呢枝
貪佢開到米6但無得拆單腳依家有d後悔
https://www.manfrotto.com/hk-zh/befree-gt-carbon-fibre-designed-for-cameras-from-sony-mkbfrtc4gta-bh/
f2, 1/4 快門, ISO 5000
張相下方啲燈有啲朦,只係因為引擎噴出的熱氣影響
呢支腳巴打點睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞