[I/A] SE新作 Bravely Default: Fairy’s Effect》

626 回覆
3 Like 0 Dislike
今日刷完全唔出5星。。。

今日刷咁耐出過2次但都係防具

我刷完兩件5星,刷4step個陣全3,4星

剛剛刷到2件垃圾五星武器,唔理開局先我是玩雙刀,請問仲有沒有公會入

其實呢隻遊戲好計屬性, 好似而家打緊嗰個event boss係土屬, 我用把LV40四星風双刀扣得仲勁過把LV65土双刀

所以最好每屬都有一把係到,打唔到降臨

剛剛刷到2件垃圾五星武器,唔理開局先我是玩雙刀,請問仲有沒有公會入

其實呢隻遊戲好計屬性, 好似而家打緊嗰個event boss係土屬, 我用把LV40四星風双刀扣得仲勁過把LV65土双刀

我齊3把呀,係冇風嘅四星

屌第3個10連又係無5星

屌第3個10連又係無5星

我係抽咗新手保底4 step嗰個先,之後再睇下中乜嘢選擇職業抽
隻game係咪唔轉日本時間打唔到event

我係歐洲
打完一次錢關要等32個鍾
btw有無活動時間表

呢個野沒用 以為用呢個繼成 無綁定到。。

同我昨天一樣中計

同我昨天一樣中計

SE d game全部跟SE account/google/Facebook, 你嗰個係比你問問題或者攞返個account用嘅密碼
好友ID:391443594
add pls
佢有幾件裝我刷左兩日一次都未見過
[初級]比boss打一野扣大半血 只能抱大腿
好友650457762
ID: Faii

加番上面個D
唉 屌 本身我隻黑魔 3件5星 依家刷左成日 2件5星都沒 怎玩
初心者抽晒中左2把唔岩用五星武大劍同杖,仲要普通五星又係沒有三技
除左bs
仲有無其他模擬器可以課金?

開唔開得
定刷把5星雙劍先開?

開唔開得
定刷把5星雙劍先開?

刷多陣

開唔開得
定刷把5星雙劍先開?

比我會開一武二防

開唔開得
定刷把5星雙劍先開?

比我會開一武二防

睇錯自膠 再刷啦

開唔開得
定刷把5星雙劍先開?

比我會開一武二防

睇錯自膠 再刷啦

OK

開唔開得
定刷把5星雙劍先開?

比我會開一武二防

睇錯自膠 再刷啦

OK

btw ios點刷
係咪要del左game再down過?

開唔開得
定刷把5星雙劍先開?

比我會開一武二防

睇錯自膠 再刷啦

抽埋10抽先啦 on9 有150 石
攻裝勁難抽 防裝一大堆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞