[I/A] SE新作 Bravely Default: Fairy’s Effect》

626 回覆
3 Like 0 Dislike
巴打請問有沒有邊個地圖可以打錢,錢關已打都久好多錢用

首先食肥你只可以食3星,所有1/2星肥/装全部都賣, 得到嗰啲coin去古董店每日可以換三次10000同5000, 基本上八千蚊夠你升滿一件五星裝, 當你十件裝備全部都係五星,全部升滿都係400000,到你可以solo嗰陣你一路keep住打肥機本上唔會冇錢用

謝謝你巴打原來我浪費了很多錢都未升夠裝

首先食肥你只可以食3星,所有1/2星肥/装全部都賣, 得到嗰啲coin去古董店每日可以換三次10000同5000, 基本上八千蚊夠你升滿一件五星裝, 當你十件裝備全部都係五星,全部升滿都係400000,到你可以solo嗰陣你一路keep住打肥機本上唔會冇錢用

多謝教路
自己一直on99食1星升裝,唔怪得玩到30lv仲係好廢
普通機20抽得一件4星

多謝教路
自己一直on99食1星升裝,唔怪得玩到30lv仲係好廢

最唔值得升係嗰個硬幣, 2000蚊升滿加得嗰少少
佢最主要係針對敵人換裝備, 只要連住放超過一個就會有skill加成
普通機20抽得一件4星

我除咗開頭嗰新手step果陣時中過,之後打完ch4用曬所有石乜春都冇
普通機20抽得一件4星

我除咗開頭嗰新手step果陣時中過,之後打完ch4用曬所有石乜春都冇

我都打到ch4
3次十連都全3星 我唔明到底點解可以咁on9
有冇人有攻略網
3-2開始啲3星怪都唔知係乜

有啲我搵到,但係好多根本就行勻成個地圖都冇

ss黑魔武係咪呢把 20 抽完得1五星

ss黑魔武係咪呢把 20 抽完得1五星

得呢把係無用, 回收sp 用, 放技仲要其他
不過可以開波睇下之後抽唔抽到其他
其實玩玩下都幾無聊, 可能有其他新game出就會放棄
其實玩玩下都幾無聊, 可能有其他新game出就會放棄

劍與魔法王國好玩啲
非洲人揮手
但其實隻game幾好
你用幾件爛裝同一件升爆嘅就可以換一件高一星嘅
肯比時間一定有好裝
唔洗下下都重課先上到高星
非洲人揮手
但其實隻game幾好
肯比時間一定有好裝

但可惜佢有一批第二個Level嘅指定裝備你唔會升得到上去
非洲人揮手
但其實隻game幾好
肯比時間一定有好裝

咁實有嘅
三技都有得繼承
都叫算係咁啦
非洲人揮手
但其實隻game幾好
肯比時間一定有好裝

咁實有嘅
三技都有得繼承
都叫算係咁啦

我抽到兩把三星雙刀個技幾好笑,諗緊好唔好升, 一把係必殺技扣自己10%血, 另外一把係100%血普攻有加乘但扣自己5%血, 兩把我都笑到仆街
btw, 有朋友介紹啱啱開始玩隻新game叫做暗影之,石彈幕game玩落幾得意,首抽唔駛1分鐘
你地咁快棄驚
有冇人有攻略網
3-2開始啲3星怪都唔知係乜

有啲我搵到,但係好多根本就行勻成個地圖都冇

一開始我仲心諗:
終於比埋圖,唔洗好似劍與魔法咁搵全場

打到3-2就開始爆粗

果D怪一定係同目標怪同版圖,好易搵喎
你地咁快棄驚

打到冇嘢好打
你地咁快棄驚

打到冇嘢好打

隻GAME岩岩先出
申左LIHKG Id:Arima
有無團入?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞