[I/A] SE新作 Bravely Default: Fairy’s Effect》

626 回覆
3 Like 0 Dislike
存左好多錢但係用唔著
一日只能打一次武防具
存左好多錢但係用唔著
一日只能打一次武防具

改左?
ID :迷遙十六夜
申請左入lihkg
ID:$£
申請左入會

成日個畫面hand左定格 s7 有無人一樣

Android機久唔久會咁,應該係bug,要重開

Android機久唔久會咁,應該係bug,要重開

hang 左都好d, 起碼我知道要restart, 最好笑嗰個係圍咗隻怪氹氹轉, 有時set咗auto冇留意佢真係同你轉足半個鐘

刷到呢兩把唔知有無用

刷到呢兩把唔知有無用

想個團玩 有無巴打收留

刷到呢兩把唔知有無用

我唯一一支杖就係斷罪
升爆佢 剋屬超必打活動大佬都有唔錯傷害
勁就應該唔係好勁 但呢隻game玩屬性 所以都ok

刷到呢兩把唔知有無用

我唯一一支杖就係斷罪

好 唔該巴打
LIHKG2會長公會有位嗎?我刷了新人想入回公會可以嗎?我本身隻雙刀昨天退了
多人玩真心正

刷到呢兩把唔知有無用

我唯一一支杖就係斷罪

好 唔該巴打

回5bp值回票價啦

刷到呢兩把唔知有無用

我唯一一支杖就係斷罪

好 唔該巴打

回bp值回票價啦
無咩人吹水 明明好好玩
又唔洗肝
但石真係好少機會再拎到
無咩人吹水 明明好好玩
又唔洗肝
但石真係好少機會再拎到

其實無劍與魔法王國咁好玩, 等緊隻mitrasphere出, 呢隻係過渡玩住先
無咩人吹水 明明好好玩
又唔洗肝
但石真係好少機會再拎到

其實無劍與魔法王國咁好玩, 等緊隻mitrasphere出, 呢隻係過渡玩住先

有無資料
申左公會
叫愛得華艾力克
新手想問下升武防果d石(灰色果舊)邊度打?
隻game用幾多memory?
驚唔夠位
自從玩完BDFF就超鍾意吉田明彥d人設同二頭身人仔

其實我係嚟留名嘅
無咩人吹水 明明好好玩
又唔洗肝
但石真係好少機會再拎到

有無資料

嗰隻反而冇興趣UNISON 聯盟玩法
想問呢條友件衫點拎
係啊係就算我係劍士都可以著到魔師既衫

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞