[I/A] SE新作 Bravely Default: Fairy’s Effect》

626 回覆
3 Like 0 Dislike
你地咁快棄驚

打到冇嘢好打

隻GAME岩岩先出

我剩係見到一條友棄game再不停叫人玩第二隻game
你地咁快棄驚

打到冇嘢好打

隻GAME岩岩先出

你地咁快棄驚

打到冇嘢好打

隻GAME岩岩先出

咁快棄 淨係升裝都有排刷
你地咁快棄驚

打到冇嘢好打

隻GAME岩岩先出

已棄 30/3好多驚出
留左幾百粒石
等睇佢冇冇up
3%機率太低啦
你地咁快棄驚

打到冇嘢好打

隻GAME岩岩先出

已棄 30/3好多驚出

有咩驚介紹?

刷首抽→玩一陣→出新game→刷首抽 不停loop
留左幾百粒石
等睇佢冇冇up
3%機率太低啦

依家真係唔好抽 可能遲d有限定 雖然有石都未必抽到 但應該又有人會刷首抽
留左幾百粒石
等睇佢冇冇up
3%機率太低啦

依家真係唔好抽 可能遲d有限定 雖然有石都未必抽到 但應該又有人會刷首抽

頭20抽2*5星武之後全部10連都無5星
啱啱先重刷首抽完
留左幾百粒石
等睇佢冇冇up
3%機率太低啦

啱啱先重刷首抽完

千祈唔好啊 大佬咁快出我咁早玩同課金黎做老屎忽做乜
下下次chur錢咁chur一定棄 唔係唔肯課 而係我早課蝕咁多我就唔會再課
留左幾百粒石
等睇佢冇冇up
3%機率太低啦

啱啱先重刷首抽完

我都重玩左三次 依家有6把5星
留左幾百粒石
等睇佢冇冇up
3%機率太低啦

啱啱先重刷首抽完

下下次chur錢咁chur一定棄 唔係唔肯課 而係我早課蝕咁多我就唔會再課

出唔出我就唔知 不過square enix d game出名低機率 我
玩緊另一隻SE既GAME叫FFBE 5星機率得1% 所以我都唔課金 抽唔抽到5星都係隨緣
留左幾百粒石
等睇佢冇冇up
3%機率太低啦

啱啱先重刷首抽完

而家4*5星 留石算
留左幾百粒石
等睇佢冇冇up
3%機率太低啦

啱啱先重刷首抽完

而家4*5星 留石算

冇UP既情況下 抽黎係冇意思
同埋依家D5星 最高評價果把都唔係話特別勁 所以可以等下
BTW 早玩一定有優勢既
出活動都要課金石先抽得,留黎做咩
出活動都要課金石先抽得,留黎做咩

目前係 但將來唔知會唔會有其他野可以用無償石抽
有無巴打開個lihkg3

把劍淨係+物攻物防唔識攻擊

我都有一把 不過算啦
好過你抽到獸/蟲特攻果把

我都有一把 不過算啦

咁樣都開得局?我諗緊刷唔刷多次

我都有一把 不過算啦

我之前刷首抽刷到兩把SS級既劍 但都係唔識打人

我都有一把 不過算啦

咁睇法 都係重刷好過啦

我都有一把 不過算啦

咁睇法 都係重刷好過啦

留起佢再刷啦
我刷左兩日 一開始刷到把想要既留起左 之後都無見過佢出現
留左幾百粒石
等睇佢冇冇up
3%機率太低啦

啱啱先重刷首抽完

出唔出我就唔知 不過square enix d game出名低機率 我
玩緊另一隻SE既GAME叫FFBE 5星機率得1% 所以我都唔課金 抽唔抽到5星都係隨緣

其實真係睇IP, 好似佢隻so幾率其實唔算低kh仲每次10連都有保底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞