[I/A] SE新作 Bravely Default: Fairy’s Effect》

626 回覆
3 Like 0 Dislike
一陣有活動

仲刷首抽中,今日難難出左五星

今日抽左幾次都無五星 好彩尋日抽到件

抽極都冇5星武
依家等緊第4次10連必中....

step 未必會出返本職武,祝你好運
一陣有活動

仲刷首抽中,今日難難出左五星

今日抽左幾次都無五星 好彩尋日抽到件

抽極都冇5星武
依家等緊第4次10連必中....

step4 未必會出返本職武,祝你好運
點繼成
點繼成

設定,有部手機咁既樣既
入se ac繼成
申請左入公會,我叫茅野愛衣
公會已滿人,睇下有無巴打開多個呀
上級好撚難打
有無巴打知點轉ROOM?
刷中級

點解我唔見討伐任務既?

點解我唔見討伐任務既?

要轉日本時間先會出黎
今日刷完全唔出5星。。。
有無巴打知點轉ROOM?

轉乜room?

今日刷咁耐出過2次但都係防具

我刷完兩件5星,刷4step個陣全3,4星

剛剛刷到2件垃圾五星武器,唔理開局先我是玩雙刀,請問仲有沒有公會入
好友ID:442458341
加下解成就拎石

邊到加人

齒輪>兩個獎杯

218335718求好友解任務
搵多個巴打開多個公會,我開個個已經爆左

剛剛刷到2件垃圾五星武器,唔理開局先我是玩雙刀,請問仲有沒有公會入

其實呢隻遊戲好計屬性, 好似而家打緊嗰個event boss係土屬, 我用把LV40四星風双刀扣得仲勁過把LV65土双刀

其實呢隻遊戲好計屬性, 好似而家打緊嗰個event boss係土屬, 我用把LV40四星風双刀扣得仲勁過把LV65土双刀

我2抽雙刀一把火一把水,2把沒有第三行技

上級攪唔掂

上級攪唔掂

我都仲係hea緊中級十場, 冇所謂啦仲有咁多嘢慢慢打囉,刷下石升人仔state skill,加下防同武, 實打得贏㗎
btw有冇人知邊度有裝備最右手邊嗰啲coin打?
唔夠錢用
唔夠錢用

瘋狂打肥之後賣曬啲1同2星,之後去古董店用coin換錢, 100 coin = 10000,50 coin = 5000, 一日可以換三次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞