[I/A] SE新作 Bravely Default: Fairy’s Effect》

626 回覆
3 Like 0 Dislike
點解咁鬼易lag 死,係咪我部機太廢
成日玩兩玩成個畫面freeze 左要閂game 再開

無呢個問題出現啵
留名刷首抽希望抽到五雙劍
裝備強化建議平均咁強化,能力會加得快D
SSランク武器 属性 必殺技
[img]https://lh3.googleusercontent.com/-8_hk66_2EsGwZgr3HyNLBMRRdzm4rzMo8x5MUafhzCgz45EYrecQMlkQQXw-_SjmddG5jiehC6Oj5VeQBU=s50-rj-l80
[/img]極楽鳥の重翼刃 火 【神秘の囁き】
一定時間で回復

Sランク武器 属性 必殺技
[img]https://lh3.googleusercontent.com/Q-WBL7uAxvT-1P30dkFXPAiAS7MTZbBMIdFNEMPsUr_C4K9vuN17LaSE2abtnMXeWuZNwjU-x5AQl-fZ8no=s50-rj-l80
[/img]天聖剣バルビューダ 風 【天聖の極意】
物単体威力:415
HP50%以下で
与ダメージの20%回復

照咁睇海鮮網都唔知岩唔岩
照道理下面S級果把應該勁D
SSランク武器 属性 必殺技
[img]https://lh3.googleusercontent.com/-8_hk66_2EsGwZgr3HyNLBMRRdzm4rzMo8x5MUafhzCgz45EYrecQMlkQQXw-_SjmddG5jiehC6Oj5VeQBU=s50-rj-l80
[/img]極楽鳥の重翼刃 火 【神秘の囁き】
一定時間で回復

Sランク武器 属性 必殺技
[img]https://lh3.googleusercontent.com/Q-WBL7uAxvT-1P30dkFXPAiAS7MTZbBMIdFNEMPsUr_C4K9vuN17LaSE2abtnMXeWuZNwjU-x5AQl-fZ8no=s50-rj-l80
[/img]天聖剣バルビューダ 風 【天聖の極意】
物単体威力:415
HP50%以下で
与ダメージの20%回復

照咁睇海鮮網都唔知岩唔岩
照道理下面S級果把應該勁D

其實都強求唔到咁多,刷到是但一把就玩住先啦
9百幾MB佢要你DL 係乜黎?
刷極都出唔到雙五星

白魔,感覺幾好

白魔,感覺幾好

把武咁勁

白魔,感覺幾好

把武咁勁

剩係得佢咋,兩抽十抽都無5星啦

白魔,感覺幾好

把武咁勁

無見個5星無
招-BP既被動好好用

白魔,感覺幾好

把武咁勁

無見個5星無
招-BP既被動好好用

求解釋唔係好睇得明

終於刷到呢把

白魔,感覺幾好

把武咁勁

無見個5星無
招-BP既被動好好用

求解釋唔係好睇得明

我都係估
唔識日文
出必殺用少3BP

入game後十抽
今晚啲運可能用哂

20抽當畢業
好友ID:442458341
加下解成就拎石
加下解成就拎石

邊到加人
加下解成就拎石

邊到加人

齒輪>兩個獎杯
留名 刷5星
抽唔抽step4好
抽唔抽step4好

抽完頭20抽之後抽STEP 4,之後再抽本職
抽唔抽step4好

抽完頭20抽之後抽STEP 4,之後再抽本職

ok
幾時有得開公會?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞