[I/A] SE新作 Bravely Default: Fairy’s Effect》

626 回覆
3 Like 0 Dislike
打完20LV職任個野點用?搵唔到

打齊5張可以升5星1件裝到6星
升星要打完ch2
屌 佢d衫好靚
諗緊課唔課個3000yen 抽必中5星

已經課左

巴打課幾多 中咩

而家個acc得天翼劍同一個5* 腳
諗緊課唔課好

課撚完真係得補底果一把5*

無乜用

442458341 加好友睇 唔po圖啦
課左3000yen
抽到本超音術書 想轉
其實你地覺得好冇玩
啲武器幾靚
其實你地覺得好冇玩
啲武器幾靚

戰鬥模式麻麻 遊戲模式OK 人物 裝幾靚 戰鬥模式改下應該好玩好多
其實你地覺得好冇玩
啲武器幾靚

戰鬥模式麻麻 遊戲模式OK 人物 裝幾靚 戰鬥模式改下應該好玩好多

RPG game你想改成點
中左 四把五星武都未中把火大劍

點樣可以禁多5星武....玩到第3章都係得一把,仲要係假5星
抽到其他職武點先可以轉
屌 佢d衫好靚
諗緊課唔課個3000yen 抽必中5星

已經課左

巴打課幾多 中咩

而家個acc得天翼劍同一個5* 腳
諗緊課唔課好

課撚完真係得補底果一把5*

無乜用

442458341 加好友睇 唔po圖啦
課左3000yen

點樣加FD
唉 好彩都中返一把5*武
抽到其他職武點先可以轉

去接任務嗰度揀中間嗰頁,清左個job關就可以轉

點樣可以禁多5星武....玩到第3章都係得一把,仲要係假5星

我全身都係假嘢啦,韓國妹一個
想問下清咗第三關嘅巴打第三個任務xxx字退係代表咩? 係咪即係清怪獸?但我搵勻曬成個版圖都搵唔到嗰幾隻怪獸嘅名
想問下清咗第三關嘅巴打第三個任務xxx字退係代表咩? 係咪即係清怪獸?但我搵勻曬成個版圖都搵唔到嗰幾隻怪獸嘅名

Yes 我都係等翻譯先番打
玩到20lv降臨中級都打唔贏是咪正常
唔係好識玩 升lv有咩用 好似冇勁過咁
套綠色怪獸同d石點攞 睇唔明日文

玩果時唔知禁多假5星,見到雙5星開波中伏
玩到20lv降臨中級都打唔贏是咪正常
唔係好識玩 升lv有咩用 好似冇勁過咁

勁正常。
升level拎ap, 右下屋仔>有粒黃色石頭咁樣嘅地方, 撳入去之後可以用ap加石頭升人仔state.

..... 入右上禮物盒收咋喎你咪玩啦

..... 入右上禮物盒收咋喎你咪玩啦

原來拎左 唔該巴打

暫時係咪得個海鮮網果幾把先係真5星

喺抽野個畫面封面個d

抽出黎5星就係真5星
海鮮網啲評價淨係評看版5星 無乜參考性(除左白魔)

抽出黎5星就係真5星
海鮮網啲評價淨係評看版5星 無乜參考性(除左白魔)

但見到果堆咩系加+50果d 都唔方好野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞