[I/A] SE新作 Bravely Default: Fairy’s Effect》

626 回覆
3 Like 0 Dislike
中左 四把五星武都未中把火大劍

點樣可以禁多5星武....玩到第3章都係得一把,仲要係假5星

我全身都係假嘢啦,韓國妹一個

玩果時唔知禁多假5星,見到雙5星開波中伏

暫時係咪得個海鮮網果幾把先係真5星

抽出黎5星就係真5星
海鮮網啲評價淨係評看版5星 無乜參考性(除左白魔)

但見到果堆咩系加+50果d 都唔方好野

你講果堆唔方好嘢
中左 四把五星武都未中把火大劍

點樣可以禁多5星武....玩到第3章都係得一把,仲要係假5星

抽出黎5星就係真5星

你講果堆唔方好嘢

借D意晒命,好衰囉
借D意晒命,好衰囉

我全身裝備大部份都係由3/4星升上去㗎喎, 就算抽到一出嚟係五星個d我全部都有佢嘅三星版 ,一件pool select都冇有乜命好晒

抽出黎5星就係真5星

你講果堆唔方好嘢

借D意晒命,好衰囉

我都係「假五星」系列
借D意晒命,好衰囉

我全身裝備大部份都係由3/4星升上去㗎喎, 就算抽到一出嚟係五星個d我全部都有佢嘅三星版 ,一件pool select都冇有乜命好晒

有冇興趣轉公會黎我呢邊?
我都係「假五星」系列

韓仔韓妹揮手區
借D意晒命,好衰囉

我而家個工會唔好咩
借D意晒命,好衰囉

我而家個工會唔好咩

唔知喎,覺得你幾有心玩問咪下
借D意晒命,好衰囉

我而家個工會唔好咩

點升上5星
借D意晒命,好衰囉

我而家個工會唔好咩

點升上5星

4星滿LV+4件4星=5星
5星滿LV+5件5星=6星
借D意晒命,好衰囉

我而家個工會唔好咩

點升上5星

4星滿LV+4件4星=5星
5星滿LV+5件5星=6星

唔該巴打
點樣打多d錢
巴打我仲未加到你 邊度加人
申請左加入LIHKG
ID: 千丶SAMA
好on9咁買左google gift card300
入完先醒起依隻game用唔到
新手有無公會收留
係咪要打晒第2章先可以進化武器?
巴打請問有沒有邊個地圖可以打錢,錢關已打都久好多錢用
zenfone2玩唔到
有無公會有位
zenfone2玩唔到

見佢個support list, 得廿款機左右
zenfone2玩唔到

見佢個support list, 得廿款機左右

佢個support list好似都冇我款機,不過我照玩到

有冇日文高手可以話我知,月夜神個招buff技係buff啲咩?
新手step 4抽中左黑魔ss果把野, 又真係幾勁
之後應唔應該轉玩黑魔好
巴打請問有沒有邊個地圖可以打錢,錢關已打都久好多錢用

首先食肥你只可以食3星,所有1/2星肥/装全部都賣, 得到嗰啲coin去古董店每日可以換三次10000同5000, 基本上八千蚊夠你升滿一件五星裝, 當你十件裝備全部都係五星,全部升滿都係400000,到你可以solo嗰陣你一路keep住打肥機本上唔會冇錢用
係咪要打晒第2章先可以進化武器?

係,到完4章可以slot繼承技能
極似FF一隻game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞