[I/A] SE新作 Bravely Default: Fairy’s Effect》

626 回覆
3 Like 0 Dislike
其實武器三技重唔重要?因為我有三把五星都無三技
其實武器三技重唔重要?因為我有三把五星都無三技
抽哂主線石
一件5星都無,fk
用模擬器係咪玩唔到?
有冇公會收人

呢把野其實勁係邊

呢把野其實勁係邊

有三技能(?)

呢把野其實勁係邊

唔平砍,掛其他武器位,直接等必殺技用
其實我覺得只係唔錯,未至於ss,但如果抽到當然會用

呢把野其實勁係邊

機神好似好啲

呢把野其實勁係邊

呢個係回復劍嚟㗎, 好似係唔識打人淨係識回復, 叫做自給自足咁囉

呢把野其實勁係邊

有三技能(?)

好似今次pickup嘅都有?
唔肯定,我有兩把兩把都有
三技能要靠適性開,揀武器畫面有寫
要放返對應嘅slot位先開到

呢把野其實勁係邊

呢個係回復劍嚟㗎, 好似係唔識打人淨係識回復, 叫做自給自足咁囉

隻game又唔係solo,白魔一下都200啦
呢個普技靠唔住
抽哂主線石
一件5星都無,fk

今日連打肥3 4*drop rate都低咗, 真心唔好抽住隨時出事
我頭10抽加抽晒4step出左4件5星
2件同一件5星頭同2件同一件5星衫
武器反而得3把4星
[初級]比boss打一野扣大半血 只能抱大腿

你咪害人啦, 一陣死左卡住又唔肯走全世界打少過
升下level打下肥升下嘢先啦
我頭10抽加抽晒4step出左4件5星
2件同一件5星頭同2件同一件5星衫
武器反而得3把4星

我4step第三全3星 第四得一件錯職裝
好彩之後主線石歐返一下

我試過有人死咗出復活奶,唱到剩一秒,條屍自己走場
之後無人入要打少個

之後無人入要打少個

如果你冇復活奶佢又賴死唔走其實你都係打 小一個 冇分別

開唔開得
定刷把5星雙劍先開?

比我會開一武二防

睇錯自膠 再刷啦

OK

btw ios點刷
係咪要del左game再down過?

我係
有2個AC 有一個有3把5星 但好似冇乜用
另一個係天聖剣バルビューダ
物単体威力:415
HP50%以下で
与ダメージの20%回復

要邊個好
但我仲刷緊把 極楽鳥の重翼刃 好靚
有2個AC 有一個有3把5星 但好似冇乜用
另一個係天聖剣バルビューダ
物単体威力:415
HP50%以下で
与ダメージの20%回復

要邊個好
但我仲刷緊把 極楽鳥の重翼刃 好靚

天聖剣個skill 好似幾好j

之後無人入要打少個

無人有復活當然應該走
但復活唱到一半走算係點
請問是不是要完左第四章先可以過第3技比第二把武器
手上四把五星武都沒有3技

之後無人入要打少個

無人有復活當然應該走
但復活唱到一半走算係點

棄屍新玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞