[I/A] SE新作 Bravely Default: Fairy’s Effect》

626 回覆
3 Like 0 Dislike
騎士勁過賊好多
賊升滿之後,耐久依然好弱
但攻擊力同攻速唔算優秀好多
白魔要長期留意住先得
相反騎士勁的話白魔打埋一份都得
(講緊啱配裝+大家都70-80lv)

不過有機會係暫時嘅問題,新技/改版又一新面貌
見到隻game 幾得意有興趣玩下,雙刀定大劍比較勁??

雙刀就高攻,清怪快
但打勁王就一定要有補

大劍就高防,識回血,唔死
可以自己一個慢慢磨死隻王

只要唔好玩弓就得

黑魔都廢? 可能試下大劍,20抽中極樂鳥就可以開波?

可以打住掘下石先, 如果之後個幾抽人品好即可以繼續打
但聽講新塔要弓手同王上debuff?

雙刀就高攻,清怪快
但打勁王就一定要有補

只要唔好玩弓就得

黑魔排尾二,暫時日本玩家好似咁排
首抽2把5星武起手,成隻game就易玩好多
1把5星起手既話,我個人覺得一係就抽到好勁既武

利申:唔熟騎士職

自己係想玩黑魔既,但如果黑魔廢到要人帶先打到野就不了,而家都係黑魔同騎士刷首抽,邊個先刷到勁武就整定玩嗰隻職

雙刀就高攻,清怪快
但打勁王就一定要有補

只要唔好玩弓就得

自己係想玩黑魔既,但如果黑魔廢到要人帶先打到野就不了,而家都係黑魔同騎士刷首抽,邊個先刷到勁武就整定玩嗰隻職

白魔更需要人帶

不過又好多白魔....

雙刀就高攻,清怪快
但打勁王就一定要有補

只要唔好玩弓就得

白魔更需要人帶

不過又好多白魔....

白魔多多都有人肯帶啦
唔驚冇人組喎

我雙刀打怪好似無力咁
無朋友 唔駛打第30層
諗住刷出一把排行榜有既武器就開波,刷足一日都未見過
諗住刷出一把排行榜有既武器就開波,刷足一日都未見過

我刷咗成日先有把
無朋友 唔駛打第30層

有朋友都不見得打得贏

我個組尋日剛剛打完 30, 唔算難, 之後都幫過幾個朋友過30 (因為過左可以無限打). 35 個隻暫時都唔見得難, 今晚我地會挑下佢機.

入我地公會 ("廢中團") 一齊打啦, 去到 30 開聲幫手即可.
排行榜都幾多狩人,算唔算上錯賊船
無朋友 唔駛打第30層

有朋友都不見得打得贏

我個組尋日剛剛打完 30, 唔算難, 之後都幫過幾個朋友過30 (因為過左可以無限打). 35 個隻暫時都唔見得難, 今晚我地會挑下佢機.

入我地公會 ("廢中團") 一齊打啦, 去到 30 開聲幫手即可.

公會唔入入啦 可唔可以帶埋我 琴晚單拖29險勝
無朋友 唔駛打第30層

有朋友都不見得打得贏

公會唔入 可唔可以帶埋我 琴晚單拖29險勝
新玩家係咪應該抽完step4,之後儲石抽武器pool
利申騎士 step4 中弓

係咁㗎啦,唔好介意
抽新pool啦
仲有記得每日去換抽裝卷

抽新手保五星果個?
中件唔岩職既仲慘過出四星...
有冇人帶住打 好弱
ID:690084687
有無人可以幫打30
79lv戰士無朋友
Btw 29或以下我可以幫手

係咁㗎啦,唔好介意
抽新pool啦
仲有記得每日去換抽裝卷

抽新手保五星果個?
中件唔岩職既仲慘過出四星...

保五星果個我記得係自己職黎㗎喎
就算唔係都抽左先,實有用

弓手咁弱 就算第日升爆本身隻職轉職玩都未必揀弓手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞