[I/A] SE新作 Bravely Default: Fairy’s Effect》

626 回覆
3 Like 0 Dislike
刷首抽DEL下面個FILE就得 只限ANDROID
/data/data/com.square_enix.bdfejpn/shared_prefs/com.square_enix.bdfejpn_preferences.xml

請問是不是在電腦刷?
點樣轉職?
換唔到武器

你有沒有再接職業任務?解完回屋仔到就可以轉職業
我入左公會LIHKG
我id: 冗者
唔該哂

lihkg個個爆左,入2個個呀

lihkg可以踢 我隻20lv黑魔 鬼邪 遲d收我 隻弓ok? id綠箭俠
呢隻game既石應該點運用好?
玩緊騎士
儲石抽step定係抽10野本職抵?
想加多d血係咪升防具先得
我成身3星裝唔想晒錢
/data/data/com.square_enix.bdfejpn/shared_prefs/com.square_enix.bdfejpn_preferences.xml

請問是不是在電腦刷?

電腦開唔到依隻game
玩緊騎士

Step唔一定出返你隻職 好反智
玩緊騎士

我好睇抽step中左兩件岩用既五星裝
弓係咪垃圾 普攻同技都rj...玩黑魔d技係秒怪。。,
重覆無問題㗎,一齊裝,同一招必殺可以唔reload再出
同埋5星數值比5星好,啲數值似乎係總計

請問是不是在電腦刷?

電腦開唔到依隻game

請問用s6要怎樣先可以快刷?
玩緊騎士

比你講兩講我都抽抽先
有無勇士課左
點樣轉職?
換唔到武器

你有沒有再接職業任務?解完回屋仔到就可以轉職業

未夠lv20

我都無留意本職先要20再接任,新職不是可以接1LV咩
玩緊騎士

就快用晒主線石都沒有新五星,想刷個新帳
玩緊騎士

我未打完第一章 首抽大口step4 有兩把五星杖兩件五星防裝
但果兩把杖唔係我想要 其中一把係打唔到人 諗緊重唔重刷
btw 聽聞俾一百石可以改名 真?
刷武器料個關係咪壞左
弓好廢 又要重刷
你地真係好有追求
不如刷到個過得去既玩住先啦
後面大把石比你抽

我已經打哂主線,無得抽了

主線有幾多章

4章

我都係靠緊成就R石
弓好廢 又要重刷

弓唔廢喎,每個職業用途都唔同
刷武器料個關係咪壞左

轉日本時區
玩緊騎士

玩劍職但出雙刀比我
試試先
留名
入lihkg2
Btw冇得一邊聽歌一邊玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞