[I/A] SE新作 Bravely Default: Fairy’s Effect》

626 回覆
3 Like 0 Dislike
刷完

中左一把五星就已經唔想刷

刷到一把已認命

我都畢業

得條裙,再刷過
隨時可以入人地個場黎打 幾新穎

ok畢業
開po 冇app link
dl晒data就出返去title然後再入又叫我dl data
撳download又彈出去再入又(ry

無限loop點解決
dl晒data就出返去title然後再入又叫我dl data

無限loop點解決

重裝試下?

無限loop點解決

重裝試下?

del data試過,重裝試過,一打完教學都係無限loop download完整data
明明已經download完十世
打教學之前down定先又試過
se

無限loop點解決

重裝試下?

del data試過,重裝試過,一打完教學都係無限loop download完整data

Same
好似好著重multi咁?home都會一堆玩家出現,似mmo
好似好著重multi咁?home都會一堆玩家出現,似mmo

又係數據殺手遊戲.......

無限loop點解決

重裝試下?

Same

3月23 15:00先正式開波,而家比你刷住首抽先
我估佢係計緊線上人數廢事狂死SER

日本資料網站:https://www.dopr.net/article/6287907888300032

未開SER無乜野睇,不過武器評級已經暫時分左

無限loop點解決

重裝試下?

Same

3月23 15:00先正式開波,而家比你刷住首抽先
我估佢係計緊線上人數廢事狂死SER

開ser 就冇事

幾好 唔重刷鳥,垃圾評分網都唔睇

幾好 唔重刷鳥,垃圾評分網都唔睇

夠啦
睇巴哈全部裝都可以升到6 星

等開波
點解你地可以咁靚抽

係咪可以抽到6星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞