新ipad做乜野?邊度新左?

615 回覆
16 Like 15 Dislike
其實iPad 線apple 遇到最大問題係啲人唔肯換機,我有好多friend都仲係用緊iPad 2 .... pro 啲新功能唔係個個都有興趣, 反而而家變相減價會對舊用家更有吸引力。

同埋四月apple 新總部開張會有另一個發佈會啦

iPad 2, 睇d細字,被散光,睇死人
冇人睇得出佢係用黎清零件?(iPad Air1+A9)
佢定係根本同SE一鳩樣,SE=5s零件+A9

apple肯定係唔小心買左太多A9
如果係攻中低階市場 咁iPhone 出se都可以話滿足鍾意5s size用家需求
但今次部iPad 除左價錢真係唔知有乜吸引到人買

個價錢咪就係中低階市場囉
雖然話iPad少人買
但呢個價位應該都會吸引到一啲以前想買iPad但覺得貴又好似同iPhone功能重疊嘅人
同舊年SE一樣
不過本身有iPad果啲應該會覺得冇咩特別

大佬3388用A9仲想點
An tab你都搵啱唔到咁抵玩
佢就係冇乜對手

我屌佢又唔用落部Apple tv4 搞到成日Lag下Lag下

佢見6咁好賣,訂咗超多零件,點知6s唔好賣要減產,cut都cut唔切
而家部air2如果唔係爆炸左都幾難會換
如果係攻中低階市場 咁iPhone 出se都可以話滿足鍾意5s size用家需求
但今次部iPad 除左價錢真係唔知有乜吸引到人買

個價錢咪就係中低階市場囉
雖然話iPad少人買
但呢個價位應該都會吸引到一啲以前想買iPad但覺得貴又好似同iPhone功能重疊嘅人
同舊年SE一樣
不過本身有iPad果啲應該會覺得冇咩特別

大佬3388用A9仲想點
An tab你都搵啱唔到咁抵玩
佢就係冇乜對手

iPad冇對手到連個tablet market都開始衰
而家部air2如果唔係爆炸左都幾難會換

Air2始終性價比太高 我部Air2都係上年mini2浸左落水死左之後先買
有無人知依家mini4 係Apple Store 賣幾錢
有無人知依家mini4 係Apple Store 賣幾錢

128, 3088
算柒數喇
蘋果玩撚完架啦
仲買佢啲垃圾產品把撚咩

x2

Apple垃圾 其他連垃圾都不如
算柒數喇
蘋果玩撚完架啦
仲買佢啲垃圾產品把撚咩

x2

上兩個月買左air2 冇後悔
算柒數喇
蘋果玩撚完架啦
仲買佢啲垃圾產品把撚咩

x2

上兩個月買左air2 冇後悔

唔會後悔冇早d買咩
新ipad = 窮撚恩物
仲用緊mini2,但得16gb唔夠用。想換部iPad 128
mini4 128gb 3088
新ipad 128gb 3388

大家點揀
我都係想MINI 更新多啲
用緊mini2,有性趣換
air2 定 ipad 好 air2薄D輕D 但Cpu ipad 又厚又重
咁我之前5月買咗9.7iPad pro有冇傻仔到?

女友送左部ipad pro 9.7 開心使用中
冇話傻唔傻仔 自己滿意咪得

好彩今年2月買左iPad pro。正確選擇

唔好咁開心住,盛傳10.5" OLED iPad Pro就快出,你嗰部會變黑歷史

上個月 買pro 4500

呢部2500就有

上個月 買pro 4500

呢部2500就有

兩個級數差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞