新ipad做乜野?邊度新左?

615 回覆
16 Like 15 Dislike
二千幾蚊仲想點
Mini2宜家賣幾錢
想換部新iPad

apple收緊665 wifi 16gb
如果買部new iPad 32GB來打下機,玩下音game,睇下直播咁買唔買得過

air 2
早排已經買定air2 128gb
離題

pro keyboard買apple 定 logi好
二千幾蚊仲想點

咪係 我部mini2 16gb當年買左3099 依家真係抵屌到仆街

我果陣用3888買32gb
二千幾蚊仲想點

咪係 我部mini2 16gb當年買左3099 依家真係抵屌到仆街

我果陣用3888買32gb

都三年前嘅事,算啦
我當年買Air 1 32gb $4688
依家新iPad $2588都勁過佢
Target 個market 係窮撚. $2588 有32GB storage, iphone 6S 既cpu, touch id.

咁既spec 打到機睇到movie. 普通人夠用有突, 同速度同rank 既諗唔到有咩對手
Retail store 重有賣32/128GB Air2

做緊咩價

同問
Retail store 幾時可以試?

old techni都要試

咁唔排除有人真係從來冇諗過買iPad而今次終於心動,想試真啲
An 撚 只有第一代iPad 3G 64gb
呢個定價好吸引 有性趣
人地更新自己產品線分番普通IPAD同PRO有咩問題
又唔係懶係新野開發佈會
PRO咪攻高階TABLET
普通IPAD咪攻中低階用家
咁既價錢重想點

所以新iPad 除左價錢吸引少少之外都

用緊air1已經覺得好慢嘅用戶表示唔知換唔換新iPad 好

+1
部air 1 仲要得16GB
不過換左電話之後其實好少用

old techni都要試

咁唔排除有人真係從來冇諗過買iPad而今次終於心動,想試真啲

不嬲都有得試新iPad
同air2一樣
老老豆豆 如果佢就咁減air2價都無咁嬲
mini 4突然減左價
買新ipad定mini2好?

利申:唔打機
胃信見到mini 4 32gb $2388

。咁抵玩
Apple : Air1 用家當用$2588買apple care RAM CPU

。咁抵玩

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞