新ipad做乜野?邊度新左?

615 回覆
16 Like 15 Dislike
iPad Pro個mon先真係叫靚

A

9.7/12.9?

9.7
厚左 個moon 又變左唔係坐貼合 有gap
總結 Apple 正仆街

on9搵撚買咩咁
我買返air2好唔好

你就黎買唔到架喇

同埋A9點都勁少少
A9個GPU係勁d打機順d
用緊air 1係咪唔應該上

如果你唔想等pro 2 9.7嘅話,可以一試
因為air 1都始終係A7 iPad 5係A9

講真Air 1用咗咁耐仲係算好快,新iPad淨係換粒U同加Touch ID,其他嘢好似分別唔大,我覺得唔係好屌得落

我都係咁諗
不過我屋企部air 1 32gb又唔係好夠位
想問下全新ipad, 係咪有塊膠套包住個盒?
用緊第一代mini 功能同電池完全正常
唔係上次禁錯制升級完Lag到仆街 都無乜理由想換
冇全貼合屏,不如唔好買

我都係用第一代iPad mini 16GB, 平時都係攞黎上youtube,唔想換
mini 2 32gb wifi 而家放到幾錢

我都係用第一代iPad mini 16GB, 平時都係攞黎上youtube,唔想換

我嗰部仲行緊ios6,其實上網睇片完全唔慢,不過有d website用舊safari會爛/lag,同埋有三幾個重要app起碼require ios8我行唔到
擺響廳俾老野用最好
用緊mini4 想換返部大既ipad 直接買air2好定 等ipad
用緊mini4 想換返部大既ipad 直接買air2好定 等ipad

同你諗緊同一問題,如果哩幾日街鋪有現貨就買新ipad算,無就等新pro
話A8X同A9差唔多既人個腦裝屎?

Why

Why

GPU比A8X都算勁好多
個moon又變番有gap?
最大吸引力都係個價錢姐
128GB 3188用黎取代Air2真係冇得輸

Why

用緊air2同iphone 6s大家都係ios10.2.1
iphone 6s順到仆街,相反air2 lag到爆炸

其實你地講緊既gap係邊度? 用緊mini2唔多覺有既
其實你地講緊既gap係邊度? 用緊mini2唔多覺有既

類似手機有同冇用玻璃貼既分別
Mini 2個mon出名垃圾
色水又差 又反光

Why

iPad個分別係mon既resolution大iPhone四倍,粒GPU出畫面或者行game個負荷要求都唔同,同一粒chip響iPhone順唔等於響iPad會一樣
非X系CPU IPAD唔會用

Why

iPad個分別係mon既resolution大iPhone四倍,粒GPU出畫面或者行game個負荷要求都唔同,同一粒chip響iPhone順唔等於響iPad會一樣

iPhone 6s Plus 其實係2208 x 1242
再降落1080P 6s plus iPad 應該順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞