新ipad做乜野?邊度新左?

615 回覆
16 Like 15 Dislike
但se 128gb 都幾抵

有冇現貨 定又要等
以前Apple 真係好創新 加下出顏色 換粒U就叫新一代 唉

有幾創新呀
ipad2又咪係ipad1既雙核版
32gb $2588係幾吸引 pro貴$2k
利申:仲用緊ipad2
咁我之前5月買咗9.7iPad pro有冇傻仔到?
幾時出mini啊 屋企部第三代用左好多年 好撚重啊

用緊二代
快d出新啦
算柒數喇
蘋果玩撚完架啦
仲買佢啲垃圾產品把撚咩

x2

老實講
香港玩完apple都仲有排玩
大把教徒

年年都有新創新?
iPhone 今年都已經第十周年
期望而加仲可以好似初期有大把創新發明?
智能電話同平板電腦普及率已經高到差唔多去到飽和嘅狀態
呢部iPad 主打實用,連科技玩意都稱不上
出部Basic 功能嘅IPad 就好似將平板電腦化成一般日常工具
入門門檻降低,用唔算落後嘅CPU,我覺得算係咁啦
唔係下用新功能刺激消費者購買新產品嘅慾望先係好
新ipad有 heidi 送嗎?如有我想訂
屌你明明係air2黎架喎
喂 完全無野變撚過 cpu就咁由a8x up上a9真係唔該晒
啲喇叭位仲同air2一模一樣
重量仲要重左少少
唯一有變就係價錢平左 唔係係咁意升級個cpu就當出左新野下話?
個名仲要on9到就咁變返iPad hea撚到
同第三代叫the new ipad無撚分別 甚至仲懶
第三代仲要係大伏 唔知呢代係咪都會係大伏

可能4個月後,出另一部iPad
New iPad -》 iPad 4
伏已中
屌你明明係air2黎架喎
喂 完全無野變撚過 cpu就咁由a8x up上a9真係唔該晒
啲喇叭位仲同air2一模一樣
重量仲要重左少少
唯一有變就係價錢平左 唔係係咁意升級個cpu就當出左新野下話?
個名仲要on9到就咁變返iPad hea撚到
同第三代叫the new ipad無撚分別 甚至仲懶
第三代仲要係大伏 唔知呢代係咪都會係大伏

可能4個月後,出另一部iPad
New iPad -》 iPad 4
伏已中

最多咪換下CPU
以前Apple 真係好創新 加下出顏色 換粒U就叫新一代 唉

有幾創新呀
ipad2又咪係ipad1既雙核版

人地都無話係叫新一代
倒退係咩撚野一回

其實CPU 黎講,A9勁定係A8X 勁呢
其實CPU 黎講,A9勁定係A8X 勁呢

a9勁啲

所以呢個就係新iPad詭異之處
平左
快左
但其他spec廢左
倒退係咩撚野一回

第三代都係厚過iPad 2 通常一厚親就伏 半年之後即刻出多一代
iPad 系列好似真係得2同6(Air2)係好
倒退係咩撚野一回

第三代都係厚過iPad 2 通常一厚親就伏 半年之後即刻出多一代
iPad 系列好似真係得2同6(Air2)係好

我4都幾好
重用緊

我部2都用左好耐,打機開始窒+舊電開始倒水,想換新mini

屌 我又係等mini
究竟幾時出
人地更新自己產品線分番普通IPAD同PRO有咩問題
又唔係懶係新野開發佈會
PRO咪攻高階TABLET
普通IPAD咪攻中低階用家
咁既價錢重想點

所以新iPad 除左價錢吸引少少之外都

我部2都用左好耐,打機開始窒+舊電開始倒水,想換新mini

屌 我又係等mini
究竟幾時出

上年我五月買mini4
買完先發覺好似就出新
以為做左水魚
點知等撚到依家都冇聲氣
人地更新自己產品線分番普通IPAD同PRO有咩問題
又唔係懶係新野開發佈會
PRO咪攻高階TABLET
普通IPAD咪攻中低階用家
咁既價錢重想點

所以新iPad 除左價錢吸引少少之外都

用緊air1已經覺得好慢嘅用戶表示唔知換唔換新iPad 好
其實iPad 線apple 遇到最大問題係啲人唔肯換機,我有好多friend都仲係用緊iPad 2 .... pro 啲新功能唔係個個都有興趣, 反而而家變相減價會對舊用家更有吸引力。

同埋四月apple 新總部開張會有另一個發佈會啦
其實iPad 線apple 遇到最大問題係啲人唔肯換機,我有好多friend都仲係用緊iPad 2 .... pro 啲新功能唔係個個都有興趣, 反而而家變相減價會對舊用家更有吸引力。

同埋四月apple 新總部開張會有另一個發佈會啦

個ufo總部

Apple Park
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞