新ipad做乜野?邊度新左?

615 回覆
16 Like 15 Dislike
有冇巴打知幾時有現貨賣?唔想等郵寄

郵遞運送同標準運送有咩分別

Postal / Express

即刻毫不猶豫cut左個case,直接去買算,順便買埋個Apple sim

GPU比A8X都算勁好多

用緊air2同iphone 6s大家都係ios10.2.1
iphone 6s順到仆街,相反air2 lag到爆炸

10.3冇咁誇張

香港仲有邊到有得賣air2

今日樂富new vision 見到有air 2 128gb 3088$

我想要32gb多啲

128gb 3088

你諗住買咩版?上面有巴打買wifi版要3-5個工作日,我自己個4G版就1-2個工作日,所以如果有現貨wifi版應該都好快俾人買哂
之前蘇寧半價3888入左128gb 12.9lte
4g ram好順,但好難帶出街

你諗住買咩版?上面有巴打買wifi版要3-5個工作日,我自己個4G版就1-2個工作日,所以如果有現貨wifi版應該都好快俾人買哂

我諗住買wifi 版

有乜條件

點解咁平
套係用番air2 定air1 定要新?

有乜條件

半價入到手 仲唔買盡佢賺到FATFAT 咁都信

網店開張優惠黎
依家用緊mini2 32gb, 一出新mini無咩大改變都會買架喇,最驚新mini無左headphone插口

有乜條件

有無人知有得rock in未
見翻新機ipad air2都係25xx左右
各位巴打會推介買新既ipad定翻新iPad air2

有乜條件

網店開張優惠黎

真定假 3888$9.7都買唔到啦

真的,個日一早按左無一分鐘就賣完,全程好窒

有乜條件

網店開張優惠黎

有冇CHECK到保養
SO 0 網店D機都鬼鬼地(格黎講)

有乜條件

網店開張優惠黎

有冇CHECK到保養
SO 0 網店D機都鬼鬼地(格黎講)

買過mini4 16GB,足一年保
新ipad定mini4好
新ipad定mini4好

唔好成日睇價錢 粒A8 可以玩幾耐

ipad air 2 你升多一代IOS 就必定lag 機.

新ipad 最少玩多3代

有冇巴打walk in 買新iPad 求開箱文

有冇巴打walk in 買新iPad 求開箱文

岩岩去完又一城 冇現貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞