新ipad做乜野?邊度新左?

615 回覆
16 Like 15 Dislike

岩岩以為佢就出貨,點知淨係扣左Apple care條數

點解會咁騎呢收保養條數
係咪即係今日開始計保養

唔知,要等佢出左貨我先可以check

active先開始計

其實係咪需要買care?
利申冇用過蘋果產品,對新ipad有興趣

點解會咁騎呢收保養條數
係咪即係今日開始計保養

active先開始計

對我黎講, IPAD唔洗CARE, 除非你成日用電子產品會爆mon

點解會咁騎呢收保養條數
係咪即係今日開始計保養

active先開始計

喺屋企用唔使

點解會咁騎呢收保養條數
係咪即係今日開始計保養

active先開始計

對我黎講, IPAD唔洗CARE, 除非你成日用電子產品會爆mon

正常aos先收care錢, 出貨先收機價
有冇人知有新ipad嘅review未

貨都未有
其實差30g真係咁大分別咩
追求輕唔好帶套啦

嗚嘩 爭成30g 好彩買得切

成班痴線佬你到咬人, 我部air 2 買左成半年

果到既upgrade 你係咪真係用得到呀
係好多貨 定冇人起身搶

係好多貨 定冇人起身搶

屌 個app 覆錯post既
係好多貨 定冇人起身搶

琴晚聽APM藍精靈講今日會有demo機,唔知而加有未
琴晚聽APM藍精靈講今日會有demo機,唔知而加有未

我琴日問佢話冇消息
公司account落左quote
轉頭有得拎
出面好似都未有case買 應該用唔air 1果個case? 但smart cover睇官方網頁就可以同air 2通用?

https://detail.tmall.com/item.htm?id=547303830801&toSite=main

頂住先
有冇巴打去左Apple store視察

留名

已入手 32GB LTE

store有現貨

store有現貨

有得買啦?

store有現貨

有得買啦?

Where

廣東道店,佢話今朝先返貨
但我用公司戶口落order.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞