新ipad做乜野?邊度新左?

615 回覆
16 Like 15 Dislike
A8同A9咁幾遠
Apple Store 有得試未?

琴日問過又一城話仲有少量air2買 新ipad未到貨

Air2 幾錢

128gb 3088

where ? thanks!

所有retail store要買趁手

老點,問過仲賣緊$3788@Apple Store Causeway Bay

唔明仲買Air2既人個腦諗緊咩

2014年機, 個chip又弱d 應該升ios11 唔夠力會lag
所以得半年命
二手價都蝕死佢
仲末有review confirmed 係2 Gb ram......

Air2 幾錢

128gb 3088

老點,問過仲賣緊$3788@Apple Store Causeway Bay

2014年機, 個chip又弱d 應該升ios11 唔夠力會lag
所以得半年命
二手價都蝕死佢

但其實A9都只係贏A8X半級

Air2 幾錢

128gb 3088

所以得半年命
二手價都蝕死佢

1gb ram 呢仲有

Air2 幾錢

128gb 3088

所以得半年命
二手價都蝕死佢

1gb ram 呢仲有

sor 記錯air 1
當我無講過

所以得半年命
二手價都蝕死佢

1gb ram 呢仲有

sor 記錯air 1
當我無講過

所以得半年命
二手價都蝕死佢

1gb ram 呢仲有

sor 記錯air 1
當我無講過

所以得半年命
二手價都蝕死佢

1gb ram 呢仲有

sor 記錯air 1
當我無講過

柒左唔好推!!!

笑乜牙!!!!

所以得半年命
二手價都蝕死佢

1gb ram 呢仲有

sor 記錯air 1
當我無講過

柒左唔好推!!!

再推皇天擊殺死全家!!!!

所以得半年命
二手價都蝕死佢

1gb ram 呢仲有

sor 記錯air 1
當我無講過

柒左唔好推!!!

條友仔成撚日9up唔洗本
真係間間都無現貨
真係間間都無現貨

下星期先開始有
真係間間都無現貨

下星期先開始有

今個星期先岩
其實加左玻璃貼係咪冇分別

你指反光? 防既話貼塊磨沙/磨沙玻璃貼仲好
其實加左玻璃貼係咪冇分別

你指反光? 防既話貼塊磨沙/磨沙玻璃貼仲好

我只iPad air 2 同新iPad 比 新個部冇左全貼合,但其實我都係會痴玻璃貼 所以想問問貼左之後分別係唔係仲咁大
真係間間都無現貨

下星期先開始有

今個星期先岩

aos 好似都要4月1 先到,應該下星期先walk in 到
Ipad pro 除左支筆外,有冇咩特別賣點 ? ipad air1用家諗緊換機

冇 唔好買

利 pro 9.7

Mon.喇叭,追求高品質先好買

Pro 9.7 衰在仲係2Gb ram
變左Air2 同佢唔差太遠⋯⋯所以先冇乜人買
Ipad pro 除左支筆外,有冇咩特別賣點 ? ipad air1用家諗緊換機

冇 唔好買

利 pro 9.7

佢sell筆同keyboard

冇 唔好買

利 pro 9.7

咩唔差太遠

剩係cpu都差幾條街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞