新ipad做乜野?邊度新左?

615 回覆
16 Like 15 Dislike
真係間間都無現貨

下星期先開始有

今個星期先岩

aos 好似都要4月1 先到,應該下星期先walk in 到

我自己果個30-31號到,最慢30號肯定有貨
Ipad pro 除左支筆外,有冇咩特別賣點 ? ipad air1用家諗緊換機

冇 唔好買

利 pro 9.7

Mon.喇叭,追求高品質先好買

Pro 9.7 衰在仲係2Gb ram
變左Air2 同佢唔差太遠⋯⋯所以先冇乜人買

佢sell筆同keyboard

唔要呢兩樣 根本唔洗買pro
Ipad pro 除左支筆外,有冇咩特別賣點 ? ipad air1用家諗緊換機

冇 唔好買

利 pro 9.7

Mon.喇叭,追求高品質先好買

Pro 9.7 衰在仲係2Gb ram
變左Air2 同佢唔差太遠⋯⋯所以先冇乜人買

佢sell筆同keyboard

唔要呢兩樣 根本唔洗買pro

仲要個kb 咁貴
有冇人知新iPad 是否2 gb ram
有冇人知新iPad 是否2 gb ram

9成係

買啦
iPad pro個mon同new ipad係咪差幾遠
諗緊買邊隻 主要用黎睇戲

如在家睇戲 新ipad 啦 A9 巴打

幾時有得walk in呢

你出街睇戲咪差d

係屋企睇就iPad 5啦
幾時有得walk in呢

下星期
其實新iPad 唔係咁差
對新user 好吸引 $2588 $3388
對air 2 user 黎講就

利申: iPad 1 用家 個app store己經用唔到 但係上網仲可以接受
其實新iPad 唔係咁差
對新user 好吸引 $2588 $3388
對air 2 user 黎講就

利申: iPad 1 用家 個app store己經用唔到 但係上網仲可以接受

雖然係咁屌個mon廢 其實係個防反光差d

但係你知有部分人係一定會貼mon貼 最後都係反光 咁買邊部有乜所謂 梗係買部平d
同pro比 Air1 (新iPad)個mon d色水就點都差d 大佬 個價錢自己睇啦

同Air2比應該真係air gap分別

利申三部都有
上 youtube 睇片啦

Pro vs Air 2 動態影像 已經有好大分別

利 睇過片先買pro
air2 用家表示好彩買得切

利 睇過片先買pro

如果Source 仍然係sRGB
IPad P3色域就會得無所用
你肯定現階段每一個人都需要iPad pro 嗎?

利 睇過片先買pro

有冇LINK SEE SEE

利 睇過片先買pro

如果Source 仍然係sRGB
IPad P3色域就會得無所用
你肯定現階段每一個人都需要iPad pro 嗎?

又唔係個個都designer

btw pro9.7我係買個喇叭同埋個mon 其他野完全唔抵

利 睇過片先買pro

有冇LINK SEE SEE

冇要求 Air 2 夠用啦

利 pro 花咗 要扣500蚊 無得換 air2

air2 用家表示好彩買得切

上年10月買
其實除咗個mon.....

iPad 5 所有野都同 Air2 一樣 or 勁過

即係話啱啱買 air 2 嘅唔洗後悔
但未買嘅都唔建議望返前一代

呢部的確係好過air 2嘅.....

而家買咁梗係ipad5既
不過上年年尾同今年年頭啲人買air2會覺得好爽

上面有條友話好彩買得切

上面有條友話好彩買得切

買機身同個mon 佢覺得值既 冇問題

我用完pro9.7/Air2 個重量真係返唔到轉頭
如果唔係Air1粒電耐電我都唔拎黎jailbreak同打機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞