新ipad做乜野?邊度新左?

615 回覆
16 Like 15 Dislike
點解唔俾多d 錢買ipad pro

貴兩千

何不吃肉糜
睇過真機
其實好吸引

貴兩千

如果正係用黎睇戲 上網,冇必要買ipad pro

貴兩千

差價夠買 Apple Watch

貴唔貴?原裝apple真係值呢個價?

原裝Smart Cover 係幾正

原裝都幾多問題,貴,唔多色揀,又唔可以打直企
不過輕同貼服係正的

原裝都幾多問題,貴,唔多色揀,又唔可以打直企
不過輕同貼服係正的

仲要好鬼易爛
不停咁見到所謂嘅散貨論其實真係好好笑,好多人都唔知蘋果對於庫存唔會存得太耐

對於庫存時間嘅標準就等於牛奶同雞蛋一樣
不停咁見到所謂嘅散貨論其實真係好好笑,好多人都唔知蘋果對於庫存唔會存得太耐

其實近代Apple之所以成功就係因為Gay Cook係logistics同supply chain專家,做到全世界出貨量以百萬計都可以零庫存,Steve Jobs將個位交俾佢或多或少都係因為咁

其實近代Apple之所以成功就係因為Gay Cook係logistics同supply chain專家,做到全世界出貨量以百萬計都可以零庫存,Steve Jobs將個位交俾佢或多或少都係因為咁

散貨未必係真,但研發同生產成本一定平好多

SE同ipad 5
Pnew ipad 如果只係用黎出街睇下書 打notes 睇戲 夠唔夠用? air 1諗緊換pro 定new ipad
Pnew ipad 如果只係用黎出街睇下書 打notes 睇戲 夠唔夠用? air 1諗緊換pro 定new ipad

New ipad 有8800mAh 電 打機睇戲夠用 自己諗買乜嘢啦

pro啦出街用唔怕反光咩

pro啦出街用唔怕反光咩

貼磨砂mon貼好啲囉
有平價新ipad套未?
想出機

同問
想知好彩買得切air2個班要幾錢買

最平係27xx 128gb,其實係抵屌
幾時先出新mini呀 mini4出左好耐啦 唔鐘意用大tablet呀
想問下知唔知IPAD 4回收幾錢?
出去放定俾APPLE 回收好?

邊度2788?

邊度2788?

air2買refuebished都ok la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞