新ipad做乜野?邊度新左?

615 回覆
16 Like 15 Dislike
新ipad 係咪同air 1 size 完全一樣?
買定個case先

夜清又訂左?
Btw,鏡頭位唔同

想入部黎睇漫畫
本身有部12吋
用緊air 1,係咪唔建議換機
P.s. 部air 1冇穿冇爛,運作正常

a7同a9
1gb ram 同 2gb ram (好似係)
用緊air 1,係咪唔建議換機
P.s. 部air 1冇穿冇爛,運作正常

a7同a9
1gb ram 同 2gb ram (好似係)

啫係巴打建議換

睇你自己lo
我air ios9 果時覺得lag lag地, 賣左
依家新機推ios11 應該都無問題
Ipad pro 用a9x

我就預一用就用幾代都唔換機

所以果陣揀左佢

a9x

A9x 有咩問題?
買定個case先

夜清又訂左?
Btw,鏡頭位唔同

想入部黎睇漫畫
本身有部12吋

ios 用咩app睇漫畫?
Air 1 up=$2588 buy:A9 CPU+1 G RAM+touch id sensor+AppleCare
見翻新機ipad air2都係25xx左右
各位巴打會推介買新既ipad定翻新iPad air2

ipad air 2 你升多一代IOS 就必定lag 機.

新ipad 最少玩多3代

有冇巴打walk in 買新iPad 求開箱文

岩岩去完又一城 冇現貨

demo 機都無,又話唔知幾時有
買定個case先

夜清又訂左?
Btw,鏡頭位唔同

想入部黎睇漫畫
本身有部12吋

動漫控
第三代好差咩
依家仲用緊 除左真係好重我覺得都ok

唔明點解個個話伏 果陣ipad3剛有retina都叫新野 ram好似由512升1gb 用落又冇咩大問題 唔覺qc差 依家仲用緊 但用極都未壞 冇誘因換機

又重又熱 已經想死
之後大半年就出部ipad 4
第三代好差咩
依家仲用緊 除左真係好重我覺得都ok

唔明點解個個話伏 果陣ipad3剛有retina都叫新野 ram好似由512升1gb 用落又冇咩大問題 唔覺qc差 依家仲用緊 但用極都未壞 冇誘因換機

伏在打機效能差過ipad 2(因為太高清)
iPad 3同2係咪都用A5?
冇得昇OS已經係一個好大誘因
ipad air2係a8x喎同a9都唔係差好多姐
只係個mon
所以唔叫iPadair3
買定個case先

夜清又訂左?
Btw,鏡頭位唔同

想入部黎睇漫畫
本身有部12吋

動漫控

THANKS
小弟有性趣想知買ipad離做咩 其實只係一部大少少嘅iPhone ???

睇電影爽

完整d咁形容:大mon iphone & 行ios 既電腦
咁新ipad是咪除左A9同個Mon size之外樣樣野都差過mini4
咁新ipad是咪除左A9同個Mon size之外樣樣野都差過mini4

係平等
諗落都係等10吋ipad 如果真係有既話
我買左新ipad加smart cover
Ipad就31/3-3/4到
Cover就30/3到
佢地會分開到 定夾埋一齊到?
分開到咪要望住塊皮幾日
新ipad定mini4好

唔好成日睇價錢 粒A8 可以玩幾耐

差價差幾百都唔係重要因素,流動性同mon要考慮下

係個mon唔太識分別大唔大? (未用過ipad)
新ipad mon無 哩兩樣
防指紋的抗脂塗層
全平面壓合顯示器

2千幾 係抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞