新ipad做乜野?邊度新左?

615 回覆
16 Like 15 Dislike

有得買啦?

Where

廣東道店,佢話今朝先返貨
但我用公司戶口落order.

仲有幾gb淨

23GB

點解會淨咁少? 平時iphone 32gb 都有成26/7 gb剩

係咪預裝多左啲app
iWork, GarageBand之類果啲?

GarageBand 去左1.67GB
iMovie, Keynote, Pages, Numbers 加埋又去左2GB

store有現貨

有得買啦?

Where

仲有幾gb淨

23GB

點解會淨咁少? 平時iphone 32gb 都有成26/7 gb剩

iPad
已買128g Wi-Fi版

用到air 1套?
有冇伏位?

自己剪開個靜音制位,用到

點解要剪?

冇嘢喇

咩都買哂,快d出貨啦
又一城大量貨,任買

轉頭鳩衝落去

有得買啦?

Where

仲有幾gb淨

23GB

iPad

咪又係用ios
岩岩係又一城入手左部銀32gb
岩岩係又一城入手左部銀32gb

又一城128gb

Where

仲有幾gb淨

23GB

iPad

咪又係用ios

iPad好似多功能d
依架無mon貼無套裸機緊 好不安

moon貼用舊既應該ok?
St門市有demo試

咁平,不要再投資什麼mon貼
銅鑼灣有未
銅鑼灣有未

Apm同又一城都有
正常應該間間都有
部ipad 4用咗幾年,好撚重
但老媽子只係喺屋企睇劇,又好似無乜必要出新機

iPad 4上新iPad個昇幅夠大
昇得過
Air 1就真係唔上唔落

air1 比錢買ram cpu

applecare +ram +cpu +wifi moducle+touch id

媽,新ipad 同ipad pro 好亂呀
番香港睇下有咩分別再諗下trade ipad 4換邊部先
部ipad 4用咗幾年,好撚重
但老媽子只係喺屋企睇劇,又好似無乜必要出新機

iPad 4上新iPad個昇幅夠大
昇得過
Air 1就真係唔上唔落

air1 比錢買ram cpu

applecare +ram +cpu +wifi moducle+touch id

媽,新ipad 同ipad pro 好亂呀
番香港睇下有咩分別再諗下trade ipad 4換邊部先

Btw 新ios 啲大陸apps 有無block ip/睇唔到
會嘅就唔換了,費事老媽子成日話睇唔到戲
無更新又話人話唔出新機
有更新又話人地無誠意

又無人叫你年年換新機
又講唔出有乜功能你想要
改個名都要拎出嚟講

今次真係睇唔過眼
我以前絕對唔會話apple更新無誠意
The new ipad果陣起碼個mon清左
Mini2轉mini3都叫做整個touch id俾佢
今次Air2(我當係air2更新)只不過換左塊同a8x差唔遠既a9
跟住就無野變過咁滯 個mon好似仲無咁清?同埋又厚左
睇得出apple今次係純粹清零件 無諗住要更新

mini3根本係傻仔先買

記得果時 出咗MINI3 , 個個都買MINI2 , 因為 MINI2 平好多, 係差個touch id, 同金色. 新機少人買.

我都係出mini3先叫人入mini2 個個都話好撚抵玩 玩到而家

我就係其中一個成功例子
真係好抵玩
當年買用學生offer再加hsbc信用卡兩年分期
抵到爆
無更新又話人話唔出新機
有更新又話人地無誠意

又無人叫你年年換新機
又講唔出有乜功能你想要
改個名都要拎出嚟講

今次真係睇唔過眼
我以前絕對唔會話apple更新無誠意
The new ipad果陣起碼個mon清左
Mini2轉mini3都叫做整個touch id俾佢
今次Air2(我當係air2更新)只不過換左塊同a8x差唔遠既a9
跟住就無野變過咁滯 個mon好似仲無咁清?同埋又厚左
睇得出apple今次係純粹清零件 無諗住要更新

mini3根本係傻仔先買

記得果時 出咗MINI3 , 個個都買MINI2 , 因為 MINI2 平好多, 係差個touch id, 同金色. 新機少人買.

我都係出mini3先叫人入mini2 個個都話好撚抵玩 玩到而家

我就係其中一個成功例子
真係好抵玩
當年買用學生offer再加hsbc信用卡兩年分期
抵到爆

想問 walk in 可以用學生價買?
冇人睇得出佢係用黎清零件?(iPad Air1+A9)
佢定係根本同SE一鳩樣,SE=5s零件+A9

apple肯定係唔小心買左太多A9

佢見6咁好賣,訂咗超多零件,點知6s唔好賣要減產,cut都cut唔切

哇 屌 真係笑撚死

Tim Cook 喊撚住清零件
唔好意思開發佈會
冇人睇得出佢係用黎清零件?(iPad Air1+A9)
佢定係根本同SE一鳩樣,SE=5s零件+A9

apple肯定係唔小心買左太多A9

佢見6咁好賣,訂咗超多零件,點知6s唔好賣要減產,cut都cut唔切

哇 屌 真係笑撚死

Tim Cook 喊撚住清零件
唔好意思開發佈會

6月先有發佈會
有平價新ipad套未?
想出機
話時話air/air2既殻可唔可以用落ipad5度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞