20/21 NON-JUPAS 專區 (3)人人有書讀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
想問下DSE Eng2左 補考翻ielts得5.5
想報翻UST/city 嘅chemistry
會唔會唔好upload翻DSE同IELTS 上去會好啲?
同埋報每間u 都要照up DSE result上去 會好啲?
利申 IVE hd 3.74/4.0
Ust 應該唔得wo ching minimum requirement 都要dse3 or IELTS 6.0
3.3x 其實urban個range收好大 3.6 3.7又有3.2 甚至最n手都3.1尾都有
ust 唔係會睇 eng course 咩
咁如果你話要個牌既話咁當然ok la有幾何兩年讀完就有牌.不過要留意如果你想exchange 又想攞個牌既就一定會defer summer school就唔洗
好似IVE要讀五個校內嘅eng course
如果達標就當dse3
但實際系邊五個我就唔記得啦
其實點解reference letter要比hard copy?
係咪scan 然後擺去supporting documents?
Cgpa 依家3.1幾 有咩水泡科
有咩科
ges
SRM
恒大marketing year1 DSE 18分44343 Ielts有7.0分
有冇機會tran去 city或者三大第一個sem嘅gpa未出
好的唔該哂ching
唔係 都要upload上去
肯定有 問題係畀你入到你又會唔會quit翻出黎姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞